Midland

Ude i vildmarken er der begrænset med muligheder for at komme i kontakt med både dine medrejsende og fremmede. Midland har skabt en lang række smarte walkie-talkies, der gør det nemt og bekvemt, når du skal fange din makker i skoven eller koordinere med et andet team i felten. Uanset om du er amatør eller professionel, kan du forvente brugervenlighed og god lyd, når du går med Midlands produkter.

Hos OutdoorPro forhandler vi en række smarte produkter fra Midland, så du uden problem kan kommunikere med andre, hvor du end befinder dig i verden.

Mere information om Midland

Kommunikationsmidler til alle eventyr

Historien om en virksomhed, der begyndte i 1972 med grundlæggelsen af CTE Internationale i det industrielle område i Reggio Emilia, som stadig hovedkvarter og hjemsted for Research & Development afdeling af, hvad der er blevet en af verdens førende koncern inden for radio kommunikation og forbruger teknologi-sektoren.
Midland selskaber og datterselskaber, der ledes af den italienske moderselskab, der nu har kontorer i 13 lande

Midland tilbyder en bred vifte af produkter, der opfylder forbrugernes teknologi tendenser med motorcykel, biler og sport. Midland har specialiceret sig inden for disse sektorer med deres produkter, der er specifikt designet til kommunikation, lige fra Walkie Talkies og CB transceivere, over til Actionscams

I dag er Midland nogle af de førende producenter af alt indenfor radiokommunikation og smarte elektroniske kommunikationshjælpemidler.

Producenten har i dag afdelinger i mange forskellige lande fra Hong Kong, England og Ukraine til Tyskland, Polen og Bulgarien. Der er derfor ingen tvivl om, at Midland med deres store erfaring og udbredelse er et verdensomspændende brand.

Midland's motto er "communication for every adventure”, der direkte kan oversættes til ”kommunikation til ethvert eventyr”. Du er derfor klar på alle former for eventyr, hvis du husker at have dine Midland produkter med dig til at sikre kommunikationen.

Derfor er Midland walkie-talkies populære

Hvis du skal på ekspedition, overlevelsestur eller på eventyr i naturen, er det altid en fordel at have walkie-talkies med dig. Der er flere steder i vildmarken, hvor du har begrænset med mobildækning til din almindelige mobil og derfor ikke kan komme i kontakt med andre, hvis du kun har husket den.

Du kan også risikere, at du ikke har nok strøm på din mobil til hele turen, hvor det er så godt som umuligt at finde en stikkontakt ved behov. Derfor er walkie-talkies altid brugbare, hvis du skal ud steder, hvor der er begrænset forbindelse, eller du skal være afsted over længere tid og vil være sikker på at kunne tilkalde hjælp.

Midland har mere end 50 års erfaring med at udvikle og producere walkie-talkies og andet udstyr. Den store erfaring betyder, at deres produkter er udviklede med øje for dig som bruger, og de har en ekstra god rækkevidde. Du kan med fordel vælge Midland, hvis du skal bruge en mulighed for at kommunikere ude i den vilde natur.

Smarte produkter fra Midland hos OutdoorPro

Hos OutdoorPro kan du finde en række af smarte produkter fra Midland, der gør det let at få kontakt til andre. Blandt andet kan du i vores sortiment af Midland finde:

Når du tager Midland med på tur, er du sikker på, at du altid har kontakt til omverdenen, om det er med walkie-talkies eller et praktisk headset, så du også kan have hænderne fri.

Når du skal være længe afsted, er det altid en god idé at have ekstra batterier med på turen. Så er du sikker på, at du aldrig løber tør for strøm, når du skal bruge din walkie-talkie til vigtig kommunikation. Du kan også vælge en powerbank fra det anerkendte brand, så du har ekstra strøm med dig på turen.

Brugervenlige produkter med mange funktioner

Walkie-talkies og andre produkter fra Midland er lette at bruge i praksis, så det ikke kræver den helt store viden, før du let er i kontakt med dem, du har brug for.

Brugervenligheden gælder på alle fronter, så har du brug for mere avancerede funktioner, er de også lette at anvende. Blandt andet har walkie-talkies fra Midland mulighed for FM-modulation, der giver en tydeligere lyd med mindre støjforstyrrelser, 40 kanaler at vælge mellem og muliti-band-funktion.

Derudover er Midland altid opmærksomme på, at deres produkter skal kunne tåle de udfordringer, som vind og vejr kan give. Deres walkie-talkies kan tåle at få både lidt slag og vand undervejs, så de er skabt til udendørslivet. Noget du helt sikkert vil sætte pris på, når du den første gang har tabt din walkie-talkie på klippegrund og frygter det værste. Midland holder til alle former for eventyr.

Køb Midland hos OutdoorPro

Skal du ud på åbent vand i kajak, vandretur i de norske fjelde eller overnatte midt i ukendt terræn, er det altid en god idé at huske din walkie-talkie. Her hos OutdoorPro har vi en række af smarte walkie-talkies og andre produkter fra Midland i sortimentet, så du er garanteret muligheden for at kommunikere selv i øde egne.

Har du brug for at finde en bestemt type walkie-talkie, eller har du særlige krav til, hvad dit headset skal kunne, kan du læse meget mere om vores Midland produkter ved at klikke på dem. Vores kundeservice vil også gerne besvare dine spørgsmål og guide dig, når du skal sikre kommunikation med andre til dine outdoor-oplevelser.

Køb dine Midland produkter hos OutdoorPro, så du er sikker på at kunne kommunikere på dine eventyr i det fri, når du har behov for det.

 

Historien om en virksomhed, der begyndte i 1972 med grundlæggelsen af CTE Internationale i det industrielle område i Reggio Emilia, som stadig hovedkvarter og hjemsted for Research & Development afdeling af, hvad der er blevet en af verdens førende koncern inden for radio kommunikation og forbruger teknologi-sektoren. I løbet af de år, der ledes af grundlæggeren Corrado Torreggiani, CTE International har udviklet sig - takket være sin intense og fremsynet internationale ekspansion politik - en gruppe af Eu og ikke-EU ' s associerede selskaber og datterselskaber, der ledes af den italienske moderselskab, der nu har kontorer i 13 lande

Midland tilbyder en bred vifte af produkter, der opfylder forbrugernes teknologi tendenser med motorcykel, biler og sport. Midland har specialiceret sig inden for disse sektorer med deres produkter, der er specifikt designet til kommunikation, lige fra Walkie Talkies og CB transceivere, over til Actionscams