Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Kikkert og Kompas

Med en kikkert kommer du tæt på naturen, og med et kompas kommer du det rigtige sted hen.
Vi ved hvor vigtigt det er med godt udstyr og især kompas er en ekstrem vigtig rejsepartner, uanset om det er på o løbet eller vandreturen i ødemarken.
Du finder både kikkert og kompas i høj kvalitet online hos OutdoorPro.dk

Køb kikkert og kompas online

Teknologien er en fantastisk ting, og GPS kort, håndholdt GPS og telefoner kan være udemærket at medbringe på vandreturen eller rejsen. 
Hos OutdoorPro.dk anbefaler vi dog altid at medbringe et kompas som backup, eller endda den eneste retningsvisning sammen med et kort.

Selvom du kender ruten, og du har studeret ruten og kortet inden rejsen starter, er det altid godt at sikre sig en måde at finde frem på, og kontrollere retningen når du er på dit eventyr. Her kommer et kompas i høj grad til sin ret.
Du finder ikke noget mere korrekt end et kort og et kompas, til at finde frem til den det ønskede mål.

Kompas fra gode mærker

Vi forhandler bl.a. kompas fra svenske Silva, der er kendt for deres høje kvalitet og funktioner. Du kompas til enhver rejse, løb eller eventyr blandt vores brede udvalg. Vi har pas med særlige egenskaber til orienteringsløb, hvor det er vigtigt med et stabilt kompas, der fylder minimalt.
Eller det større kompas med spejl og selvlysende effekt der gør det muligt at navigere hele natten.

Kikkert fra Silva

En kikkert er ikke bare en kikkert. Faktisk finder du blandt vores kikkerter i vores online webshop et bredt udvalg af vandtætte kikkerter der ikke dugger og er designet med gummi kappe så du har et godt greb og en solidt kikkert der holder i mange år frem.
Søger du derfor en kikkert til jagt, fuglekig, vandreturen eller blot til hverdagen i naturen eller måske i sommerhuset hvor du vil se hvilket skib der sejler i horisonten - Så finder du helt sikkert din nye kikkert online lige her.

Se en video om Kikkert og Kompas