Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

MSA Sordin

Sikkerheden er også beskyttelse af dine øre, hvor MSA Sordin høreværn er verdenskendt. MSA leverer udstyr til alt lige fra minedrift til brændmandsudstyr. Ja selv jagt er er en del af deres sortiment.

Når det gælder porlidlighed ved brug, bliver der ikke gået på kompromi med noget som helst. Da udstyret skal virke hver eneste gang det er i brug. Derfor kan du også stole på at det virker.

Med årne er der kommet meget mere teknologi ind i deres udstyr. Så der faktisk sidder en lille computer i næsten alle deres ting. Det kan være til at styre dæmpningen af lyd i høreværende. Det kan også være ventilstyring på røjdykkerudstyret.

Hos Outdoorpro.dk gør vi meget ud at hjælpe jer som kunder med at få de helt rigtige modeller. Så har du nogle spørgsmål, så skriv endelig eller giv os et ring.

Mere information om MSA Sordin

MSA Sordin startede tilbage i 1914 i pitsburg, men startede egentlig 2 år før ved ulykken af eksploderede Jed-minen i West Virginia. Her besluttede grundlæggerne John Ryan and George Deike at dette var et område de kunne forbedre. Dengang startede man med at lave pandelamper til minedriften. Hvor man så senere har fået tilføjet flere produktområder. Men alle sammen der har noget med sikkerhed at gøre.