Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Handsker

Et par gode handsker er noget af det vigtigste, når du skal udendørs. Kolde fingre kan være ubehageligt, og det kan ligeledes medføre problemer senere i livet som eksempelvis gigt. Derfor bør du altid sikre dig, at dine fingre er tilpasse. Et par gode handsker er et godt udgangspunkt for en god tur ud i naturen.

Dine handsker kan tjene mange formål, hvorfor vi hos OutdoorPro.dk har samlet et stort udvalg af forskellige typer handsker. Du finder alt fra handsker specifikt designet til, at du kan betjene din smartphone, til handsker, der er beregnede til de koldeste måneder på Grønland.

Sealskinz Neoprene Glove

Sealskinz Neoprene Glove

Sealskinz
Sealskinz Hunting Glove, Olive

Sealskinz Hunting Glove, Olive

Sealskinz
Sealskinz Highland Claw

Sealskinz Highland Claw

Sealskinz
Sealskinz Dragon Eye Glove

Sealskinz Dragon Eye Glove

Sealskinz
Sea Leopard

Sea Leopard

Sealskinz
Outdoor Sports Mitten

Outdoor Sports Mitten

Sealskinz

Forskellige typer handsker

Det store udvalg af handsker er udelukkende for at finde det helt rette for dig. Du bør overveje, hvad formålet med handskerne er. Hos OutdoorPro.dk tilbyder vi alt fra handsker, du kan bruge til alt sport, til handsker, du simpelt kan benytte til cykelturen på arbejde.

Du kan eksempelvis se på: Sealskinz Ultra Grip Gauntlet. Handskerne her er udviklet med foer i merinould, som garanterer dig et par komfortable handsker, der er 100% vind- og vandtætte. Dermed er du garanteret et par handsker, der kan holde dine hænder varme og samtidig sikre dig et solidt greb.

Undgå våde hænder

Våde hænder kan være ubehageligt. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig dine næste handsker er vandtætte, hvis de eksempelvis skal benyttes til cykelturen til og fra arbejde. Våde handsker kan ligeledes bruge lang tid på at tørre, og det kan være irriterende, hvis de skal benyttes kort tid efter. Hos OutdoorPro.dk tilbyder vi også handsker, som er specifikt designet til det formål, at de skal tørre ekstra hurtigt. Det kan være en fordel for dig selv at vælge et par handsker, der er komfortable, vandtætte og slidstærke. Dermed er du sikret, at hverken sol, sne, regn eller slud kan gøre dine hænder kolde.

Handsken til det hele

Vi tilbyder hos OutdoorPro.dk et bredt sortiment, hvorfor det kan være svært at holde overblikket intakt. ClawGear Softshell Gloves er eksempelvis et par handsker, der med fordel kan benyttes til hverdagsbrug. Handskerne har et design, der gør dem perfekte til netop hverdagen.

Modellen fra ClawGear er designet til at være ideel for blandt andet politi, militær og vagter. Derfor er handskerne også komfortable og slidstærke. Den slidstærke funktion gør, at du altid vil kunne holde et fast greb, om du holder fast på din cykel eller posen nede fra dit lokale supermarked.