Body Glide®

Body Glide så dagens lys i 1996, under solen i den gyldne stat, Californien.

Produktet er udviklet til atleter, som havde brug for at beskytte deres hud under træning. De oplevede alt for ofte at deres tøj og udstyr irriterede eller lavede skader i form af vabler, sår eller revner i huden. Body Glide blev udviklet til at smøres på huden, som så blev beskyttet og sikret imod skader og slitage.

Body Glide kan bruges af både løbere, ryttere, svømmere, surfere, cyklister og dem, som vandrer i skovene. Body Glide er hurtigt blevet et produkt som henvendte sig til mange former for aktive folk. Derfor er det dig selv der bestemmer, hvor det vil være godt at bruge! Selv hyppige brugere af skjorter bruger den til at smøre på, hvor skjortekraven gnaver.

Har du spørgsmål til, hvordan Body Glide kan bruges, og hvad de indholder, så kig i vores FAQ, som besvarer de mest hyppige spørgsmål.

Naturligt testet

Body Glide har lavet deres egen formler med ingredienser, der kommer fra planter. De bruger naturlig voks fra planter, der arbejder for huden på samme måde, som voksen hjælper planterne med at bevare fugten.

Produkterne er certificerede af uafhængige laboratorier, der tester produkterne. Produkterne er testet på frivillige forsøgspersoner, og der har ikke været dyr inde over. Body Glide har aldrig brugt animalske produkter, og deres løsninger er derfor allergivenlige. 

Teknisk avanceret 

Body Glide indeholder ikke gammeldags fedtede olier såsom lanolin, men heller ikke mineralske olier. Det gør de ikke, da disse ingredienser ligger sig oven på huden og oftest glider rundt eller opløses af sved fra huden, og derved har brug for hyppig genanvendelse. 

BODY GLIDE® Original, FOR HER anti-irriterende og fugtgivende balsam, FOOT GLIDE® Balm Blister®, og CYCLE Balm har alle følgende ingredienser i sig, som er unikt sammensat til hver enkelt produkt:
caprylic/capric triglyceride (afledt af planter), cetearyl alkohol (afledt af planter), ozokerite voks, glyceryl behenate, stearyl alkohol (afledt af planter), allantoin (kulsukkerrodstammen), tocopherol (antioxidant). 

SKIN GLIDE® Balm er en silkeblød og fugtrig creme, som hurtigt omdannes til en silkeagtig barriere mod gnidning. Body Glide har gjort en undtagelse ved hjælp af den mindste procentdel af olie og vand, som hjælper med at give det en magisk virkning: vand (aqua), talkum, tapioka stivelse, propylenglycol, cetylalkohol, polysorbat-60, cetearyl alkohol, triethanolamin, carbomer, benzyl alkohol, allantoin (kulsukkerrodstammen), glycerin, dinatrium-edta, melaleuca alternifolia (Tea Tree) bladolie, xanthangummi (naturligt fortykkelsesmiddel), phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, eucalyptus (globulus) olie, mentha piperita (pebermynte) olie.