Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Vintersoveposer

Det er koldt at overnatte om vinteren, uden det rette udstyr, uanset om det er i Danmark eller det kolde Alaska. Derfor tilbyder vi nøje udvalgte vintersoveposer, hvor enkelte faktisk kan bruges helt ned til minus 40 grader.
Med en kombination af et god liggeunderlag eller luftmadras, kan du derfor sove trygt og varmt, selv i noget af de koldeste forhold. Vi anbefaler tit at tilkøbe en lagenpose for øget isolering, hvis det skulle blive ekstra koldt. Hos OutdoorPro.dk finder du derfor et bredt online udvalg fra mærker som Exped, Carinthia og Sea to Summit. Der er naturligvis ikke kun fokus på temperaturen, når den nye sovepose skal vælges, men i høj grad også funktionalitet, og ikke mindst, komforten.
Læg derfor gerne mærke til designet på de forskellige vintersoveposer, som du finder online her. Mange af dem er designet til at minimere spildplads, som giver ekstra luft at varme op, og designet blød og varm krave til at holde på varmen og beskytte mod kulden.

Den høje kvalitet går igennem alle vores vintersoveposer, og er en af de vigtigste parameter vi kigger på, når vi udvælger de soveposer vi vil tilbyde dig.
Køb derfor trygt din nye vintersovepose online her.