Militær Hovedbeklædning

Her har vi samlet hatte, huer, caps og meget mere hovedbeklædning til militær brug. Er du derfor på jagt efter en tætsiddende hue, der kan bæres under hjelmen på de kolde dage, eller en ClawGear cap til aftenen på kassernen eller til træning, så kan du finde det taktiske udstyr og udtryk her hos OutdoorPro.dk.

De nøje udvalgte mærker du kan finde her på siden er bl.a. ClawGear, Condor og Aclima. Ligeledes har vi altid et lager af de populære ClawGear Breachers, som kan klikkes direkte på ClawGear jakker/bluser.

Skal du afsted i koldt vejr, hvor du skal være sikker på at holde hals og nakke varm, så er Aclima WarmWool Neck eller Aclima DoubleWool Neckgaiter perfekte til de værste forhold. Faktisk kan du med DoubleWool Neckgaiter trække den over munden og ørerne, hvis du skal sidde stille i længere tid.

Mere information om Militær Hovedbeklædning

Elefanthuer og balaclava til taktisk brug

Balaclava er fantastisk at benytte under hjelmen om efteråret og vinteren. På den måde kan du sikre varmen på din hals, øre og pande. Aclima producerer deres balaclava og elefanthuer i den blødeste merinould, som let kommer af med overskydende varme og fugt. Det er helt perfekt til en aktiv dag i naturen eller på mission. Ligeledes holder uld stadig på varmen når ulden bliver våd - endnu bedre til militær brug! Du kan læse mere om merinoulden og dens egenskaber her.

Militær hovedbeklædning online

Uanset om du har brug for en cap til fritidsbrug, en elefanthue til en iskold dag i naturen eller andet, så finder du det online her hos Outdoorpro.dk. Udvalget er nøje valgt ud fra kvalitet og funktioner, og pris og kvalitet hænger sammen hos os. Du finder stort udvalg af ikke kun taktisk hovedbeklædning, men også en masse andet kvalitetsgrej til hverdag, arbejde og, naturligvis som her, taktisk brug.