Tatonka

Stærk som en Bison, er en nærliggende sætning når man ser det tyske Tatonkas logo. Det er bestemt ikke tilfældigt at netop det er sætningen mange vælge at beskrive Tatonkas udstyr som. 
Uanset om det er Tatonka rygsæk, Tatonka telt eller måske Tatonkas Barrel rejsetaske.

Tatonka er og bliver gennemtestet kvalitetsudstyr fra a til z og du finder hele vores kæmpe sortiment lige her.

Læs mere om Tatonka her. 

10%
Tatonka Tarp Stænger i flere varianter, samlet i 5 dele, med sort knup på den nederste og spids på den øverste.

Tatonka - Styrke og frihed

Tatonka er et gammelt ord for bison og for Sioux indianerne står bison for frihed, styrke og være et med naturen. Det er naturligvis helt nærliggende at henlede tankerne på Tatonka og deres produkter når vi friluftsmennesker skal have nyt udstyr til netop det formål.
Spænd Tatonka rygsækken på ryggen op begiv dig ud i friheden. 

Tatonka forhandles online hos OutdoorPro.dk

Vi er virkelig stolte af at forhandler Tatonka online, og er selv imponeret over de fantastiske produkter vi har imellem hænderne hver dag. Mange af dem, har vi naturligvis selv prøvet og haft fornøjelsen af i naturen.
Netop derfor, kan vi naturligvis også vejlede dig, før, efter og igennem dit køb - Tøv derfor ikke med at kontakte os allerede i dag. 

Tatonka OutdoorPro.dk

Kvalitetsudstyr med Tatonka

Faktisk er der rigtig mange mærker der ikke selv har mulighed for selv at producere deres udstyr - Dette er ikke tilfældet med Tatonka. De har egne fabrikker der producere og udvilker produkter. Dette sikre at kvaliteten kan kontrolleres løbende igennem hele processen. Skulle der mod forventning være noget der ikke lever op til Tatonkas krævende krav, bliver det simpelthen kasseret.
Hvad mange ikke ved, er det faktisk Tatonka der ejer Tasmanian Tiger, som producere militærudstyr og udstyr til taktisk personel. Heriblandt det tyske politi. 
Du kan se alle produkter fra Tasmanian Tiger her. 

Tatonka påstår at de producere og udvikler de perfekte produkter til firluftsmennesket, der elsker at være udendørs. Netop derfor må produkter fra Tatonka fungere til perfektion og møde de højeste standarder af materiale. 

Netop derfor vælge Tatonka at teste produkterne selv, på deres mange ekspeditioner.

Køb trygt dit nye Tatonka udstyr online hos OutdoorPro.dk

Se en video om Tatonka