Dame Fleecejakker

Her finder du vores udvalg af fleecejakker online, i forskellige tykkelser og med en række fede detaljer. Er du på jagt efter en god fleece i høj kvalitet, så lad dig endelig inspirere af vores udvalg. Uanset om det er en lækker fleecetrøje til lag-på-lag, eller en slidstærk kvalitetsfleecejakke til det yderste lag, så finder du den helt sikkert online her hos OutdoorPro.dk.

Det er med god grund, at de fleste ejer en fleecejakke eller -trøje. Den er nemlig utrolig alsidig, og kan bruges på de helt kolde vinterdage, men også på en let kølig efterårsdag. Fleecetrøjer og -jakker findes i et utal af varianter, og de svinger meget i tykkelse og evnen til at strække sig. Desuden er der enkelte med vindtæt membran, der gør dem helt ideelle til det yderste lag.

Fleece er faktisk rigtig godt at benytte, hvis du gør brug af tøj i lag-på-lag. Her kan du med fordel tage 2 lag på med fleece, hvor begge er relativt tynde. Dette gør, at du let kan tage den ene af, hvis du får det for varmt. En anden mulighed er, at tage en lækker og blød merinouldstrøje på som det inderste lag, og en slidstærk fleecetrøje eller -jakke som det næste. Du kan læse mere om hvor alsidig og godt merinould er i tøj her. Fleece har en rigtig god isoleringsevne, og jo mere luft fleecetrøjen kan indeholde, jo bedre isolering får du ud af det. Desuden er fleece slidstærkt og tørrer hurtigt, særligt sammenlignet med f.eks. bomuld.

God fornøjelse med din nye fleecetrøje eller fleecejakke!