Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Vandtætte sokker

Undgå kolde og våde fødder med vandtætte sokker

Når du begiver dig udenfor din hoveddør, gælder det typisk om at være klædt ordentligt på. Særligt hvis det er vinter, efterår eller forår, og ligeledes hvis sommeren byder på regnbyger og blæst. Så snart du er taget afsted, er det trods alt sjældent, at der bliver mulighed for at skifte sko, sokker, bukser eller overtøj. Derfor handler det om at have det rette tøj på fra starten af, så du undgår at rende ind i uønskede, ubehagelige situationer. Det kan immervæk hurtigt blive problematisk, hvis du eksempelvis træder i en vandpyt, og fodtøjet bliver gennemblødt. I dette tilfælde kan du redde dagen ved at være iført et par af de mange forskellige former for 100 % vandtætte sokker, som du kan finde hos os. På den måde kan du nemlig klare dig igennem alskens former for uvejr.

 

Undgå bekymringer og slap af i det fri

Det er altid vigtigt at klæde sig ordentlig på til den aktivitet, man planlægger at give sig i kast med. I tilfælde af, at du skal på camping, en gåtur i skoven eller en cykeltur i det fri, kan oplevelsen nemlig hurtigt blive ødelagt af våde sko og sokker. For det første, er det naturligvis ubehageligt at rende rundt med våde sokker. For det andet følger der ofte en vis følelse af kulde med, som bestemt hellere ikke er behagelig at mærke. For det tredje kan der opstå et hav af bekymringer omkring, hvad kulden kan komme til at medføre. Alle har trods alt prøvet at blive forkølede eller blive ramt af feber, hvis de har været udsat for kulde og fugt i naturen. Det er dermed ikke sjovt at gå og fundere over, hvorvidt man mon bliver syg eller ej. Med vores vandtætte sokker slipper du for bekymringerne.

Føl dig tryg og sikker med vandtætte sokker i garderobeskabet

Som bekendt er diverse former for vejrudsigter ikke altid fuldkommen præcise. Af denne årsag kan det ofte være svært at vurdere, hvilket tøj man bør tage på til en given aktivitet eller begivenhed. Så længe du har vandtætte sokker og ordentligt overtøj i din garderobe, kan du dog føle dig fuldkommen tryg og sikker. Dermed kan du jo netop blot vælge at være på den sikre side og iføre dig sokker, som vandet ikke kan trænge ordentligt igennem. I sidste ende er der nemlig ingen mærkbar forskel på den komfort, du får med normale og vandtætte sokker. Således slipper du for nogensinde at skulle spilde tid på at være i tvivl om forberedelserne. Enhver form for oplevelse udenfor skal selvfølgelig ikke dikteres af tvivl og ubehag, så sørg for at optimer forudsætningerne for at kunne holde varmen. 

 

Der er ikke noget værre end at få våde fødder, og ikke har mulighed for at skifte eller tørrer sokkerne.
Men fortvivl ikke. Med vandtætte sokker kan du roligt gå ud i skoven, også selvom der er risiko for at du får vand ind i støvlerne. Vandtætte strømper fra DexShell og SealSkinz holder dine fødder varme og tørrer.
Vandtætte sokker giver dig ikke bare tørrer fødder, men er også yderst behagelige at have på og myten om at vandtætte sokker ikke er åndbare er for længst væk.
De nye innovative produkter fra verdenskendte SealSkinz og DexShell, kombinerer komfort, åndbarhed og vandtæthed i en strømpe som ikke er set før.

Du finder vandtætte sokker til enhver situation online hos OutdoorPro.dk