Primus

Hverdag eller fritid skal være et eventyr. Så når gassen ikke virker eller ikke vil starte kan turen blive en træls oplevelse.

Så derfor er det vigtig med den rigtig gas og tilbehør til din tur. Om det er vinter eller sommer, så har Primus den helt rigtig gas der passer lige til din tur.
Med Primus gasbrænder, camping sæt eller deres gaslamper er du sikret den helt rigtrig oplevelse på din tur rundt i naturen.

 

Mere information om Primus

Hos Primus har de en ambition om at give udendørs elskere som os selv friheden til at udforske. Det er en ambition, der giver os et meget forenklet syn på livet - at hver dag er et potentielt eventyr, at eventyrets ånd kan gøre en almindelig dag til en stor dag.

Mere end at bestige Everest eller vandre gennem Mongoliet er lige meget, hvis gassen ikke er den rigtige Det betyder at om det er eventyr eller en ydmyg gåtur i skoven, en picnic på stranden, en enkelt tid i naturen gør at det hele bliver bedre med det rigtige grej.

Det er af denne grund, at primus har brugt de sidste 125 år på teknik og perfektionering af udendørs madlavningsudstyr til eventyr i enhver størrelse. Fordi, store eller små, tror vi, at eventyr starter fra et godt måltid. Fordi mad giver forbrænding til vores kroppe og at spiser inspirerer vores fantasi.

Primus bålserie er dedikeret til disse overbevisninger. Fordi hver dag fortjener eventyr, fordi hver dag kan være en fantastisk dag, for når du har spist godt er alt godt.