CamelBak

Er du på jagt efter et nyt drikkesystem, så er du kommet til det helt rigtige sted.
CamelBak designer, udvikler og producerer verdens bedste drikkesystemer. Uanset om du søger drikkesystem til vandreturen, løb, cykling eller militær brug, så har CamelBak det helt rigtige produkt. 
Find din næste CamelBak online lige her.

Køb drikkedunke og drikkesystemer fra CamelBak

Som de første i verden til at udvikle drikkesystemer, ved de uden tvivl hvad det laver. Dagen i dag, er de stadig en af de førende producenter af drikkesystemer til rygsække, løberygsække, cykelrygsække og militær. Det lyder simpelt, når de egentlig blot tilbyder produkter der dække vores alle sammens største behov: Tørst. 
Men det er alt andet end simpelt for CamelBak, der tænker og designer ned i mindste detalje. Se deres innovative drikkesystemer hos OutdoorPro.dk, hvor du nemt og enkelt kan købe dine CamelBak produkter online.

CamelBak til ethvert formål

Uanset om du skal have væske med på løbeturen, trailturen, vandring eller måske mountainbiketuren, så har CamelBak det perfekte drikkesystem. Med helt særlige egenskaber og funktioner til lige netop det formål det enkelte produkt er udviklet til. CamelBak drikkerygsække kan købes i en række forskellige størrelser, farver, varianter og til mange formål. Kig dig endeligt om hos OutdoorPro.dk, du finder et bredt online udvalg af drikkesystemer fra CamelBak.

Køb CamelBak online her

Det er utrolig nemt at finde din næste CamelBak online hos OutdoorPro.dk. Takket være vores brede udvalg, behøver du ikke kigge længe inden du kan finder lige netop den CamelBak der er perfekt til dit næste eventyr.
Et af vores absolut mest solgte CamelBak er især udgaven med bideventil. Det giver en hurtig tilgang til væske og er særdeles velegnet til sportsfolk, hvor især væskebalancen er vigtigt for optimal ydelse. CamelBak har en række løsninger til den lange vandretur, løbetur eller cykeltur og findes i forskellige størrelser.

Førende teknologier fra CamelBak

Når vi skriver at CamelBak er verdens førende producent af drikkesystemer, og begynder at liste alle deres teknologier og patenter op, er det ekstra tydeligt.
Vi kan eks. nævne OMEGA Water Beast og HydroLink udgangsrør og et lækagesikkert låg. PureFlow isoleret rør, flow kontrol og en række andre, som du ikke finder andre steder. 
Som sikkerhed og for at underbygge deres egen høje krav til kvalitet, får du på alle produkter fra CamelBak "Got Your Bak" garanti. Det betyder, at finder du en fejl på en af deres produkter, uanset om det er rygsække, drikkedunke eller tilbehør, får du repareret eller ombyttet. 

Kig dig endeligt om, og lad dig blive inspireret til din næste CamelBak. 
Skulle der være et produkt fra CamelBak, vi ikke har oprettet, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Se en video om CamelBak