CamelBak

Er du på jagt efter et nyt drikkesystem eller en ny drikkedunk, så er du kommet til det helt rigtige sted!

CamelBak designer, udvikler og producerer verdens bedste drikkesystemer. Uanset om du søger et drikkesystem til brug på vandreturen, ved løb, cykling eller militær, så har CamelBak det helt rigtige produkt til dig.

Find dit næste CamelBak produkt online lige her.

Mere information om CamelBak

CamelBak var nogle af de første i verden til at udvikle drikkesystemer, så de ved uden tvivl hvad de laver, og i dag er de stadig en af de førende producenter af drikkesystemer til rygsække, løberygsække, cykelrygsække og militær. CamelBaks store succes skyldes nok i høj grad, at de slukker vores tørst med lækre produkter i top kvalitet, som er godt designet helt ned i den mindste detalje.

Se deres innovative drikkesystemer hos OutdoorPro.dk, hvor du nemt og enkelt kan købe dine CamelBak produkter online.

CamelBak til ethvert formål

Uanset om du skal have væske med på løbeturen, trailturen, vandring eller måske mountainbiketuren, så har CamelBak det perfekte drikkesystem til lige præcis dig. Hvert produkt har helt særlige egenskaber og funktioner, designet til lige netop at performe til det formål det er udviklet til. CamelBak drikkerygsække kan købes i en række forskellige størrelser, farver, varianter og til mange formål. Kig dig endeligt om hos OutdoorPro.dk - du finder et bredt online udvalg af drikkesystemer fra CamelBak.

Køb CamelBak online her

Det er utrolig nemt at finde din næste CamelBak online hos OutdoorPro.dk. Takket være vores brede udvalg, behøver du ikke kigge længe inden du kan finde lige netop den CamelBak der er perfekt til dit næste eventyr.

Et af vores absolut mest solgte CamelBak produkter er udgaven med bideventil. Det giver en hurtig adgang til væske og er særdeles velegnet til sportsfolk, hvor især væskebalancen er vigtig for optimal ydelse. CamelBak har en række løsninger til den lange vandretur, løbetur eller cykeltur, og de findes i forskellige størrelser.

Førende teknologier fra CamelBak

Når vi skriver, at CamelBak er verdens førende producent af drikkesystemer, så mener vi det! Det bliver ekstra tydeligt, når man begynder at liste alle deres teknologier og patenter op.

Vi kan f.eks. nævne OMEGA Water Beast og HydroLink udgangsrør og deres lækagesikre låg. PureFlow-isolerede rør, flow kontrol og en række andre, som du ikke finder hos andre producenter. 

Som sikkerhed og for at underbygge deres egen høje krav til kvalitet, får du på alle produkter fra CamelBak et "Got Your Bak" garantistempel. Det betyder, at finder du en fejl på en af deres produkter, uanset om det er rygsække, drikkedunke eller tilbehør, så får du det repareret eller ombyttet. 

Kig dig endeligt om, og lad dig blive inspireret til dit næste CamelBak produkt. 
Skulle der være et produkt fra CamelBak, vi ikke har oprettet, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig!

 

Se en video om CamelBak