Daypacks

Komfort og funktionalitet til hverdagen
En daypack er velegnet til mange formål. Endagsture med familien, til din bærbare, en tur til stranden eller skiløb. Undgå generende stropper og upraktiske tasker, når du vælger en daypack får du bevægelsesfrihed og god ergonomisk støtte. Udvalget er stort, så læs mere og vælg den rigtige taske til formålet.

Hvorfor en daypack?

Daypacks er et udvalg af små rygsække til voksne og børn. De findes i massevis af farver, størrelser, priser og til forskellige formål. Oprindeligt er daypacks tiltænkt endagsture i terrænet, men de har forlængst også vundet indpas i dagligdagen. Det er med god grund. Det er både lettere og mere ergonomisk korrekt at bære vægt fordelt på ryggen, frem for den skæve belastning over den ene skulder. Rygsække er skånsomme for ryggen og giver dig større bevægelsesfrihed på turen. Alt efter model får du alle de funktioner, du har brug for på din tur og er ganske enkelt uundværlig i det daglige, når man er på farten.
Om du er på udkig efter en rygsæk til skolen, arbejdet, cykelturen eller rejsen, finder du din daypack hos os. Vi har samlet et bredt udvalg af daypacks fra de bedste leverandører, som alle er kendt for høj kvalitet og funktionelle detaljer. Blandt andet Lowe, Exped, 5.11, Tasmanian Tiger, Tatonka, Thule og mange andre.

Hvilken model skal jeg vælge?

Daypacks er en lille udgave af en backpack rygsæk, som er særdeles velegnet til endagsture, hvor oppakningen er mindre. Daypacks er utroligt populærere og der findes et stort udvalg. Det er derfor en god idé at finde ud af, om du har behov for en rygsæk til ture med familien, multisport, en skoletaske, eller måske en mere specialiseret taske til skiløb eller klatring. Gå efter en taske som opfylder dine behov, eksempelvis indvendig organizer, plads til computer, lettilgængelige lommer eller plads til skibriller.
Din daypack skal være ergonomisk korrekt, føles komfortabel, når du har den på ryggen og være i et smart og let design, som gør at den kan bruges til flere funktioner. Detaljer som udvendige lommer, mave- og brystspænde, reflekser og muligheder for indvendig organisering, vil ofte være både praktisk og komfortabelt. Husk også et regnovertræk til din rygsæk, hvis det ikke allerede er indbygget.
Hvis du ofte er på farten og har brug for en praktisk, let taske der fylder minimalt. Kan du eksempelvis gå efter Squeezy serien, hvor produkterne kan pakkes helt sammen, og nærmest være i en lomme. Denne fold-ud daypack fra Tatonka er med sin volume på 18 liter, en perfekt daypack til rejsen. Det vandafvisende og slidstærke T-Rip gør, at du kan have denne rygsæk med i fleste miljøer, uanset om det er i skoven eller til storbyferien.

Daypacks OutdoorPro.dk