Hygiejne & Toiletsager

Sørg for den gode hygiejne, når du skal på vandretur
Det bliver igen mere og mere populært at dyrke naturen efter mange år, hvor mange har følt sig distanceret fra naturen. Det betyder også at flere og flere vælger at tage på lange vandreture og campingture ude i naturen. Dog er der stadig også mange, der ikke ønsker at gå på kompromis med deres hygiejne eller i det mindste bare forsøge at holde sig nogenlunde ren og soigneret ude i ødemarken.

Her hos os Outdoorpro.dk har vi et stort udvalg af toiletsager, der kan hjælpe dig med at holde dig ren og pæn, når du er på tur. Der findes utrolig mange forskellige produkter, der på den ene eller den anden måde kan være med til at holde din hygiejne oppe, når du skal på vandretur.

 

Mere information om Hygiejne & Toiletsager

Alt afhængigt af hvor længe man skal være væk, vil man have behov for forskellige ting, og det handler i høj grad også om, hvor stort et behov, man har for at holde sig frisk på turen. Dog kan du være sikker på, at du her hos os kan finde toiletsager eller hygiejne produkter, der vil virke tiltrækkende og brugbart, når du skal ud og vandre eller på telttur med familien. Her finder du alt fra rejsehåndklæder til smarte desinfektionsservietter.
De perfekte produkter til at holde dig ren, når du er på tur
Hvis du er afsted mange dage i træk, kan du være helt sikker på, at der vil komme et tidspunkt, hvor du pludselig føler træng til at blive ren. Her hos os kan man få alle de produkter, der er nødvendige, når man skal tage et hurtigt bad på turen. Det er for eksempel muligt at få små bøtter med alt fra shampoo til barberingssæbe. Disse produkter er blandt andet fra mærket Trek and Travel, der har alt, hvad man har behov for i små flasker, der er perfekte til at tage med i rygsækken, når man skal på tur.
Vi har også små tuber fra GoToob, som er silikone tuber, hvor man kan putte sine egne produkter i, og dermed gøre dem nemmere at have med, når man skal pakke alt i en rygsæk. Derudover har vi også Traveltowels, som er håndklæder, der har den perfekte størrelse, når man skal have dem med på vandretur.
Alle disse har vi selvfølgelig med i vores brede udvalg.
Produkter, der gør det lettere at holde en god hygiejne
Udover alle de produkter, der kan bruges i forbindelse med badet, har vi også andre produkter, der kan bruges i forbindelse med den gode hygiejne, når man er på tur. For eksempel kan du købe en toiletpapirsholder, der kan hænges op, hvor som helst. Til damerne er der en P-Mate, der også gør det muligt for piger at tisse hvor som helst. Til sidst er det selvfølgelig altid vigtigt med desinfektionsservietter