Body Glide Cycle 42 g
Body Glide Cycle 42 g

Body Glide Cycle 42 g

Body Glide®
129.00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage

Body Glide CYCLE 42 gram

Body Glide Cycle hjælper dig med at holde dig længere på cyklen, ved at beskytte mod friktionen, der forårsager sadelsår. Sticken er en tør, usynlig, ikke fedtet balm, der ikke kræver hyppig genanvendelse. 

Denne stick er ideel før cykleløb, mountainbike, BMX og løb da sticken er rig på Provitamin B5 som har en let minty duft. Provitamin B5 er kendt for at beskytte huden mod fugttab, uden at blokere porerne så huden stadig kan ånde, og derved forbedre hudens blødhed og elasticitet. Provitamin B5 er også kendt for at fungere som en naturlig hud-healer og beskytter, som kan give lindring af kløe og smerter og reducere rødme.

CYCLE sticken beskytter mod gnidninger, irritation af huden og slidsår som kan være meget smertefuldt.

Body Glide er produceret med naturlige plantebaserede ingredienser, som tillader huden at svede og ånde. Samtidig er den meget let at påføre huden, så den beskyttes mod gnidning, slid, gnavesår og friktion fra beklædning eller udstyr.

Områderne armhulerne, inderlår, hæle og halsen kan være særligt udsat for slidtage og kan med fordel forebyggende smøres med Body Glide CYCLE på inden lange træningsture og konkurrencer.

Andre relevante områder hvor gener ofte opstår og kan forebygges med Bodyglide er ved pulsremmen foran på brystet og kanten af sportsBH’en.

Body Glide salven er vand- og svedresistent, så den bliver på ved langvarig og højintens aktivitet.

CYCLE regular str på 42 gram er perfekt at have stående hjemme på badeværelset da den så altid er let at komme til og få påført på ren og tør hud inden aktivitet.


Anbefalet brug:

Påfør salven før du tager tøj på, på intakt hud før eller under aktivitet.

Bodyglide vaskes let af med almindelig bodyshampoo.


Specifikationer for Body Glide CYCLE 42 gram:

Salven er ikke våd/fugtig.

Salven er ikke olieret.

Salven smidter ikke af på beklædning og er langtidsholdbar.

Salven indeholder ingen petroleum lanolin og mineraleolier (der kan ødelægge beklædning og er usundt for huden).

Salven er parabener fri og allergenfri.

Salven er sved- og vandresistent.

Salven er neopren sikker og dermed super relevat for triatleter og OW svømmere.

Størrelse: 42gram


Ingredienser:

aprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Ozokerite Wax, Glyceryl Behenate, Stearyl Alcohol, Allantoin, Tocopherol (Vitamin E), d-Panthenol (Pro Vitamin B), Parfume (fragrance)