Epic Travelgear

EPIC® har produceret kufferter og tasker til rejser siden 2004 hvor de startede i Gütteborg Sverige. Epics vision er at levere virkelig nyskabende, kabinekuffeter, Trollyer, rejsekuffeter, tasker og rejser produkter så du kommer godt frem til din rejsedestination. 

Navnet EPIC® opstår ved at man har episke fortællinger af den græske forfatter Homor som skriver IIiaden og Odysseus der rejser ud på nogle fantastiske eventyr så de historier og rejsebeskrivelser er dem der ligger til grund for navnet Epic. Dette er også det der skal skinne igennem i mærket. Bagagen skal være slidstærk og holdbar og samtidig have et smukt skandinavisk design, til når år du tager på eventyr og rejser.

Epic vil gerne være en del af din rejse oplevelse fra start til slut.

Derfor giver Epic og specielle garantier, samt gør det muligt for dig at udskifte og "redesigne" din kuffert, ved at du kan udskifte hjulene, trækstativet og håndtag på din kuffert. Plus at der er mange forskellige modeller med skaller at vælge imellem alt efter dit behov.

ALLE Epic kufferter har TSA låse.

Epic Travelgear laver tasker og kufferter til alle formål, om du skal bruge en computer-taske, med eller uden hjul. Store opbevaringstasker til udstyr eller deres BIO kuffert.

Det er dig der bestemmer, hvor vi hos outdoorpro.dk altid står klar til at hjælpe med den bedste vejledning.

 

Mere information om Epic Travelgear

Epics moderfirma Libro Fashion Works går rigtig mange år tilbage og har handlet og produceret bagage i rigtig mange år, med selve mærket Epic er i dag en del af det svensk-baseret firma Scandinavian Travel Innovation

Selve Libro startede helt tilbage lige efter 2. verdenskrig i slutningen af fyrrerne. 
Libro startede med at producere forskellige former for trælegetøj i kina som de solgte til legetøjsbutikker over hele Sverige.
Eftersom de så mulighederne for at rejse til fjernøsten specielt til Kina og få produceret legetøj, så benyttede de i takt med at de fik flere og flere rejser til Kina også muligheden for at taget flere produktgrupper med hjem bla. Bagage. Libro blev derved ikke en legetøjsfabrikanter men mere et handelshus eftersom legetøjet forsvandt og andre varegrupper komme ind.
I 50erne, 60erne og 70erne og op i 80erne solgte de alle mulige forskellige produkter som de kunne finde ude i Kina, men solgte dem primært hjemme i sverige

I 1990erne købte de Agentur på Carlton som er et gammelt engelsk hæderkronet bagage firma. Carlton blev rigtig store i Danmark og i Sverige da de producerede nogle rigtig gode produkter.
Da man for alvor begyndte at interessere sig for bagage, stillede tyske Thomas Wagner spørgsmål og krav til engelske Carlton. Thomas Wagner synes deres produkter af gammeldags, for tunge og for traditionelle. Han efterspørger noget anderledes og mere nutidigt begage, hvilket Carlton ikke kan forstå. Hvilket resulterede i at Thomas Wagner laver sit eget mærke kuffert mærke nemlig Titan.
Titan var de første der lavede en polycarbonat trolley i 100% polycarbonat, som de kaldte Titan Xenon og Titan X2 som var en kæmpe succes. Titan bliver kæmpe store på ingen tid.
Efter nogle år gentager historien sig selv igen, med at han gik i stå og fik ikke udviklet videre på bagagen. Denne gang er det svenskerne der efterspørger mere blød bagage og et større udvalg i flere prisgrupper både noget billigere samt også noget mere eksklusivt.
Hvilket ikke lykkes for ham.
Derved begyndte Svenskerne at sælge mere og mere Epic og mindre og mindre Titan.
Epic blev startet af James Krueger som oprindelig var amerikaner fra Texas, men ansat hos Libro i Sveriger, og var meget involdveret i Titan.

James Krueger startede med at lave nogle bløde trollyer som han kaldet Epic Discovery, serien som stadig bliver produceret da den kan alt det en kuffert kan og som er har et lækkert design at se på, så det blev mere scandinavisk og ikke så skævt som det tyske design Titan havde.

James var meget fasineret at det ekstreme scandinaviske vejr og derved er Epics slogan opstået
Made For Harsh Conditions
Vejret i Scandinavien kan være meget voldsomt og kan gå fra en varm sommerdag til regn, storm, blæst og helt til det ekstreme kuld med sne. Dette var det der inspirerede ham til at lave Epic og gøre det så slidstærkt men i et fantastisk moderigtigt design.