Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Epic Travelgear

Er du Epic når du rejser, eller skal du bare havde det rigtige udstyr med på rejsen, så er et godt bud svenske EPIC® TravelGear som har produceret kufferter og tasker til rejser siden 2004 hvor de startede i Gütteborg. Epic Travelgear laver tasker og kufferter til alle formål, om du skal bruge en computer-taske, med eller uden hjul. Store opbevaringstasker til udstyr eller deres BIO kuffert til turen, er dig der bestemmer, hvor vi hos outdoorpro.dk altid står klar til at hjælpe med den bedste vejledning. 

Mere information om Epic Travelgear

Epic er en del af det svensk-baseret firma Scandinavian Travel Innovation, der fokuserer på at levere virkelig nyskabende, trolly bagage, tasker og rejser produkter så du kommer godt frem til din rejsedestination. Grundlæggerne af STI er stadig de samme ejer og udviklere som var med til at starte det hele tilbage i 2013 hvor drømmen om at kunne levere det bedste og mest inovative kufferter. Her er Epic og X-Pak® mærker, blandt andre som hører til ind under STI.

Når du køber et produkt fra Epic er der som standart 5 års garnti på alle produkter. Så skulle du komme ud for at kufferten får lidt for hård medfart så er det også muligt at få reservedele til kuffertne.

Når du køber kufferter fra Epik har du også mulighed for at fingerne i serien som er lavet af BIO produkter, hvor bambus udgør en stor del af produktet.