Punge & små tasker

De fleste af os medbringer en pung, uanset hvor vi befinder os. Derfor har vi naturligvis et kæmpe udvalg af punge der er særlig designet til friluftsmennesket. Det kan være de er ekstra slidstærke, har velco for nem adgang uden at indholdet falder ud eller måse RFID sikre, så du ikke bliver scannet af identitetstyve når du er på farten.

Bæltetasker til rejsen og hverdag

Er simpelthen geniale til storbyferien og hvis du er på farten. Det er en super nem og behagelig måde at opbevare dine værdiggenstande, pung, pas, nøgler og mobiltelefon. Bl.a. kan vi nævne vores Pacsafe modeller, hvor de er sikret mod tyveri på alle tænkelige måder. Ikke alene er de RFID sikre, men de har også indlagt wire i stoffet så de ikke kan skæres op.
Den integrerede lås sikre at kun du kan tilgå indholdet i din bæltetaske og lynlåsen er naturligvis punkterfri. Skulle du ønske at forlade den, eller tage den af mens du sidder på en cafe og nyder en kop kaffe, kan du låse den fast til stolen du sidder på. Bæltet er nemlig sikret mod at kunne skæres over.

Pengekat kan købes online

Vi har naturligvis en masse forskellige udgaver af pengekat, som nemt og enkelt kan købes online inden din rejse. 

En pengekat sikre dine vigtigste dokumenter, kreditkort, kontanter og pas ved at bære det tættest på kroppen. Udvalget er stort og de varierer i størrelse, samt hvor disse skal monteres. Oftest ses det hvor de hænger rundt om halsen, men faktisk findes der et bredt udvalg til rundt om livet, som en bæltetaske.
Skal du på storbyferie eller benytte den i en travl hverdag, anbefaler vi at du overvejer en RFID sikker pengekat. På den måde kan du forhindre identitetstyven i at aflæse dine personlige oplysninger.