Rejse tasker

Skal du afsted på tur og mangler du en praktisk taske til al din oppakning? Så kan du helt sikkert finde en model, der passer lige til dine behov her på siden. Vi har et stort udvalg af forskellige rejsetasker hos Outdoorpro.

Om du er på jagt efter et iøjnefaldende kuffertsæt eller en praktisk rygsæk, så kig endelig videre. Der er nemlig meget at vælge mellem i vores sortiment af rejsetasker.

Mere information om Rejse tasker

Mange flotte rejsetasker hos Outdoorpro

Hos Outdoorpro er vi eksperter i udendørslivet, og derfor ved vi også, hvor vigtigt det er med den helt rigtige rejsetaske. Vi har et bredt udvalg af tasker fra de klassiske rullekufferter, smarte tasker til håndbagagen til flyturen og de praktiske rygsække til vandreturen.

Oveni finder du et stort udvalg af tilbehør, der gør din rejse ekstra behagelig. Vi har samlet alt her på siden, du kunne få brug for, når du skal pakke praktisk for at opleve verdens smukkeste natur.

Praktiske og genkendelige kuffertsæt

Vores kufferter kommer i forskellige størrelser, så du både finder modeller, der passer til håndbagagen, men også de helt store til længere rejser og udenlandsophold.

Uanset om du holder af det enkle, strømlinede og afdæmpede, eller der skal være fuld knald på farverne, så har vi en rejsetaske til dig. Vores sortiment kommer i alt fra sort og neutralt til klare pangfarver og mønstre, der er lette at spotte på bagagebåndet i lufthavnen.

Vores udvalg af kuffertsæt er stort, og du kan finde flotte matchende sæt med 3 kufferter i forskellige størrelser.

Du kan også vælge og vrage mellem de forskellige farver, størrelser og modeller og sammensætte dit helt eget unikke kuffertsæt, så du er klar til alle former for rejser.

Med eller uden hjul på rejsetasker?

Der er fordele ved at vælge en af vores smarte rejsetasker med hjul under.

For det første skal du ikke bære tasken gennem lufthavnen eller byen, fordi du blot kan trække den efter dig. For det andet kan tasker på hjul ofte stå selv, så du ikke skal lægge din taske på en beskidt overflade, mens du venter på transport eller skal have noget ud af tasken.

Har du brug for ekstra gode hjul under din rejsetaske, så finder du det hos os. Vi forhandler en række ekstratilbehør til dine rejsetasker, så du kan sammensætte den perfekte kombination. Der er både hjul og smarte bagageremme, så du let kan komme videre med rejsetasken efter dig.

Det er dog ikke alle former for terræn en rejsetaske på hjul kan klare, så skal du ud i den vilde natur, kan du tjekke en af vores smarte rygsække ud i stedet.

Til ture i den vilde natur

Rejser du ud i det blå, vil en rullekuffert ofte være til stor gene. Der skal du i stedet tjekke vores mange smarte rejsetasker ud.

Vi har et bredt udvalg af tasker i alle former og størrelser, så du kan finde en, der passer både til mængden af oppakning og den form for oplevelse, du skal på.

Nogle af vores smarte rejsetasker har ekstra mange lommer og praktiske remme, så du kan hænge udstyr fast til tasken. Det kan være en klar fordel, hvis du også skal have udstyr til overlevelse med dig på turen.

Pak praktisk med mindre tasker

Vil du gøre din oppakning så overskuelig som mulig, så har vi smarte rejsetaskesæt i vores sortiment. Du kan både finde klassiske toilettasker, men vi har også kombinerede sæt med flere små tasker, så du kan pakke alting ned. Det giver ekstra overblik i tasker og kufferter, når du pakker i mindre tasker, og du kan let lokalisere netop det, du har brug for, uden at al tøj, udstyr og plejeprodukter også skal op af tasken.