Strømper & sokker

Hos OutdoorPro.dk finder du kæmpe udvalg af strømper og sokker. Er du på jagt efter vandtætte sokker der kan holde dine fødder tørre selvom du får vand i støvlerne, til luftige og åndbare sokker til den varme sommerdag. 
Med de rigtige strømper og sokker kan forhindre vabler, forfrysninger, svamp og øger det komfortable. Hos OutdoorPro.dk kan vi sikre dig at du får den strømpe der passer til dine behov, uanset om du skal afsted på skitur, en tur i skoven, løb eller måske vandretur i de norske fjelde. 

Du finder stort online udvalg af strømper og sokker her på siden. God fornøjelse!


ACLIMA Hunting sok i uld

ACLIMA Hunting sok i uld

ACLIMA
ACLIMA Designwool Marius Sokker
ACLIMA Warmwool sokker

ACLIMA Warmwool sokker

ACLIMA
Køb ACLIMA Løbesokker (2-pak) Sort hos Outdoorpro.dk - Altid på lager.

ACLIMA Løbesokker (2-pak) Sort

ACLIMA
ACLIMA Trekking sokker

ACLIMA Trekking sokker

ACLIMA
ACLIMA Wool Liner sok, uld sokker

ACLIMA Wool Liner sok, uld sokker

ACLIMA
20%
Dexshell Ultra Thin Socks - Vandtætte sokker kan fu købe ved Outdoorpro.dk

Mere information om Strømper & sokker

Outdoor Sokker til trekking, vandring og sport

Gode strømper er en afgørende rolle for at undgå ubehagelige vabler, forfrysninger, svamp og naturligvis ringe komfort.
Vi har sokker der tilpasser dine føder i det klima du opholder dig i, uanset om det er varmt, koldt eller lige midt imellem, kan du finde sokker og strømper hos OutdoorPro.dk.
Hos OutdoorPro.dk er vi stor fortaler for uldsokker eller sokker der indeholder uld som en del af materialet. Uldsokker har den fantastiske egenskab at de ikke tager imod lugt, har en helt unik egenskab for åndbarhed og især egenskab til at holde dine føder tørre.
Uanset om du søger sokker til sport, trekkingsokker, jagt eller hverdag, kan mærkerne som ACLIMA, INOV-8, DexShell og 5.11 helt sikker imødekomme dine krav og forventninger. 

Trekking sokker og vandresokker

ACLIMA og 5.11 har sokker der er udviklet netop til det formål, og kan med fordel benyttes til vandreturen, jagt eller taktisk brug. ACLIMA har i årevis udviklet og leveret produkter til det norske forsvar, og faktisk levere de også tøj til specialstyrkerne i det danske forsvar.
Hos OutdoorPro.dk finder du trekking sokker til støvler, der er testet i brug både af taktiske enheder og aktive udendørsfolk der sætter høje krav til sin beklædning. Vores trekking sokker, støtter hvor de skal, er bløde og har pude de steder hvor det er nødvendigt med ekstra støtte. Trekking sokker kan benyttes året rundt.