Seakskinz Waterproof all weather mid sock with hydrostop Black-Grey marl- outdoorpro.dk
Seakskinz Waterproof all weather mid sock with hydrostop Black-Grey marl- outdoorpro.dk
Seakskinz Waterproof all weather mid sock with hydrostop Black-Grey marl- outdoorpro.dk
Seakskinz Waterproof all weather mid sock with hydrostop Black-Grey marl- outdoorpro.dk
Seakskinz Waterproof all weather mid sock with hydrostop Black-Grey marl- outdoorpro.dk

Waterproof all weather mid sock Black-Grey marl

Sealskinz

5/5 stjerner ud af 1 kundeanmeldelser.

399,00 DKK

Leveringstid: 1-3 Hverdage

Sealskinz originale, 100% vandtætte, vindtætte og åndbare strømpe med er perfekt til brug i næsten alt slags vejr.

Denne vandtætte strømpe er en vandtæt - tre lags konstruktion at sikre varme, holdbarhed og vandtætning. Strømpen går op midt på skinnebener og har en dejlig merinouldsforing som sørger for at regulere fugten uden strømpen, bliver våd inden i samt at den isolerer og øger komforten. Hydrostoppet i strømperne reducerer vandindtrængning, og sikre derfor tørre fødder.

Sokkerne har zone opdelt elastik for ekstra støtte, som også gør sokkerne, ikke drejer på foden. samt har strømperne flade tåsøm som forhindrer gnidning.

Fodsengspolstring reducerer trykket og absorberer stød

SealSkinz Hydrostop-teknologi skaber en forsegling mellem sokkemanchetten og huden, hvilket hjælper med at reducere mængden af ​​vand, der løber ned ad benet og ind i sokken. På grund af dette tætte bånd mellem sokkemanchet og hud, anbefaler vi, at Hydrostop-strømper kun bruges udendørs og ikke i længere tid.

Hydrostop-tætningsmaterialet er fuldt testet til EN ISO 10993-5:2009 og er OEKOTEX-kompatibelt.

Farve: sort og grå meretret

Størrelses guide:

Størrelse  Small Medium Large X-Large
Euro Størrelse 36-38 39-42 43-46 47-49
UK Størrelse 3-5 6-8 9-11 12-14
US Størrlese (Men) 3,5-6 7-9 10-12 13-15
US Størrelse (Women) 5-7 8-10 11-12  

målene ovenfor er din skostørrelse, så hvis du er en størrelse 39 EU anbefaler vi, at du vælger en størrelse M (Medium).

Hvis du er i toppen af en størrelse som en 42 til 42,5 EU, anbefaler vi, at du går op i størrelse, da vores vandtætte sokker er tykkere end normale sokker, og kan virke lidt til den lille side.

Teknologi:

Sealskinz var banebrydende i brugen af den unikke hydrofil membran, der er 100% vandtæt, men alligevel trækker fugt væk fra din hud på molekylært niveau - og holder dig tør og kølig på samme tid. Teknologien har et hydrostatisk hoved på >20.000 mm og med tilføjelsen af Hydrostop™-teknologi, som skaber en barriere mellem din hud og sokken for at forhindre vand i at komme ind gennem toppen af sokken, forbliver vores sokker vandtætte under de hårdeste forhold. 

Bemærk venligst, at på grund af det tætte bånd mellem sokkemanchetten og huden, ved længere tids brug, kan nogle få opleve mindre hudirritation på grund af Hydrostop™-barrieren, der gnider mod huden. For dem, der oplever irritation, anbefaler vi, at Hydrostop™ sokker kun bruges udendørs og ikke i længere tid.

Materialer:

Strømperne er 100% vandtætte og er konstrueret af førsteklasses materialer og ved at binde tre lag sammen for at lave en meget vandtæt og åndbar sok:

  • Ydre lag - 62% POLYCOLON® – (the lightest functional fibre in the world) 29% Nylon, 9% Elastan
  • Mellemlag - 100% hydrofil membran
  • Indvendigt lag - 36% Merinould, 36% Akryl, 18% Polyester, 5% Elastan, 5% Nylon,

Vandtæt sokkepleje:

Det skal ikke være kompliceret, når det kommer til pleje af dine sokker, vil vi gerne gøre det så enkelt som muligt. Derfor kan du med denne her type strømpe, smide den til vask sammen med resten af dit udstyr. Det betyder er ikke er nogen grund til at tørre eller vaske med specielle rengøringsmidler. Da membranen er en solid barriere, behøver du ikke at vaske strømperne med en speciel waterproof sæbe. 

  • Vask ved 40ºC/105ºF
  • Dryptørre
  • Undlad at rense, stryge eller blege

Forkert eller langvarig brug af vandtætte strømper kan resultere i overdreven gnidning mod huden og kan i et meget lille antal tilfælde forårsage mindre hudirritation. Derfor anbefaler vi kun man bruger de vandtætte efter behov og kun til udendørs brug.

 

Anmeldelser af Waterproof all weather mid sock Black-Grey marl

Vivian Dencker

Andre der købte denne, købte også