Herre Hovedbeklædning

Den helt rigtige hovedbeklædning er vigtig, når du skal på tur i det fri. Du har måske før prøvet at vende hjem fra en tur i naturen, hvor solen har fået ram på dig. Derfor er det vigtigt at overveje, hvilken type beklædning der kan forhindre dig i at blive brændt næste gang, du skal på tur. Du kan selvfølgelig også bruge hovedbeklædning til at sikre dig mod kulde, som vi alle ved kan være jævnt ubehageligt mod et ubeskyttet ansigt eller hoved.

Vi tilbyder en lang række løsninger inden for hovedbeklædning. Der kan være forskellige formål, hvilket vi har taget højde for. Vi tilbyder alt fra hovedbeklædning til kolde og varme måneder, til en ganske almindelig hverdag. Uanset hvad, så finder du det her hos OutdoorPro.dk!

Hovedbeklædning til solens stråler

Eftermiddagssolen kan være skarp, især hvis du i forvejen har det varmt på din vandretur. Derfor er det vigtigt, at du husker den rette hovedbeklædning. Vi tilbyder flere løsninger af hovedbeklædning, der skærmer specifikt imod solen, og som er spækket med flere fordelagtige detaljer.

Eksempelvis er denne Strech Fit Cap fra Under Armour med sit komfortable fit og mange detaljer ideel til en varm sommerdag. Kasketten er designet til at være tætsiddende, og den flytter effektivt fugten væk fra dit hoved. Dermed er du sikret en kasket, der sidder fast, om du er aktiv eller inaktiv.

… og til at holde kulden ude

Måske har du prøvet at glemme hovedbeklædningen før en mountainbiketur i det fri en kold vintermåned? Det kan i værste fald medføre øreskader, og det er naturligvis aldrig sjovt at have frosne ører. Derfor tilbyder vi en lang række løsninger inden for hovedbeklædning, som er ideelle til vintermånederne og ture i koldt terræn.

Denne Winter Hat fra Sealskinz er eksempelvis fremragende til de rigtig kolde måneder. Vinterhuen er udstyret med øreklapper og en smart skygge, der sikrer dit hoved varmen ude i kulden. Skyggen er designet til at beskytte mod regn eller sol, og den kan - efter ønske - knappes op, uden problemer.

Tag også et kig på alle produkter fra Aclima, som er specialister i at lave fint uldtøj til det norske klima. Tag f.eks. denne lette beanie, som er dejligt behagelig og varmende, uden at kradse og med fugtspredende egenskaber. Eller tag dette lækre pandebånd i skandinavisk design, som er perfekt til brug med sig selv, eller sammen med f.eks. en hjelm.