Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Herre Hovedbeklædning

Den helt rigtige hovedbeklædning er vigtig, når du skal på tur i det fri. Du har måske før prøvet at vende hjem fra en tur i naturen, hvor solen har fået ram på dig. Derfor er det vigtigt at overveje, hvilken type beklædning der kan forhindre dig i at blive brændt næste gang, du skal på tur.

Vi tilbyder en lang række løsninger inden for hovedbeklædning. Der kan være forskellige formål, hvilket vi har taget højde for. Vi tilbyder alt fra hovedbeklædning til de kolde og varme måneder til en ganske almindelig hverdag.

Jet Black

ACLIMA Knitted Headband

ACLIMA
ACLIMA Lightwool Headover

ACLIMA Lightwool Headover

ACLIMA
Waterproof Bobble Hat
ACLIMA Polar Cap sort

ACLIMA Polar Cap sort

ACLIMA
ACLIMA Polar Cap rød

ACLIMA Polar Cap rød

ACLIMA
Sealskinz Thetford Beanie

Sealskinz Thetford Beanie

Sealskinz
ACLIMA Warmwool Jib Beanie Cerise

ACLIMA Warmwool Jib Beanie Cerise

ACLIMA
ACLIMA Warmwool Jib Beanie Sort

ACLIMA Warmwool Jib Beanie Sort

ACLIMA
ACLIMA Warmwool Jib Beanie

ACLIMA Warmwool Jib Beanie Olive

ACLIMA

Hovedbeklædning til solens stråler

En eftermiddagssol kan være skarp, især hvis du i forvejen har det varmt på din vandretur. Derfor er det vigtigt, at du husker den rette hovedbeklædning. Vi tilbyder flere løsninger af hovedbeklædning, der skærmer specifikt imod solen og er spækket med flere fordelagtige detaljer.

Eksempelvis er denne Strech Fit Cap fra Under Armour med sit komfortable fit og mange detaljer ideel til en varm sommerdag. Kasketten er designet til at være tætsiddende, og den flytter effektivt fugten væk fra dit hoved. Dermed er du sikret en kasket, der sidder fast, om du er aktiv eller inaktiv.

… og til at holde kulden ude

Måske har du prøvet at glemme hovedbeklædningen før en mountainbike tur i det fri en kold vintermåned. Det kan medføre skader på og i dine ører, og det er naturligvis aldrig sjovt at have frosne ører. Derfor tilbyder vi en lang række løsninger inden for hovedbeklædning, som er ideelt til vintermåneder og ture i koldt terræn.

Denne Winter Hat fra Sealskinz er eksempelvis fremragende til de rigtig kolde måneder. Vinterhuen er udstyret med øreklapper og en smart skygge, der sikrer dit hoved varmen ude i kulden. Skyggen er designet til at beskytte mod regn eller sol, og den kan - efter ønske - knappes op, uden problemer.

Til sidst, men ikke mindst

Hvis du foretrækker det mere sporty look, er det også muligt at erhverve netop dette. Eksempelvis bliver kasketter og huer hyppigt benyttet til hverdagsbrug. Du vil måske finde denne Tactical Patch Cap fra Under Armour interessant. Kasketten kan justeres til alle hovedstørrelser og er designet med fede detaljer som et indbygget svedbånd, der holder dig tør og kølig.

Husk, at du altid kan bestille dine varer online hjemme fra din sofa. Vi tilbyder altid fri fragt ved køb for over 749 kroner. Vi kan kontaktes på telefon: 38 4200 38 alle hverdage mellem 10-16 og lørdag mellem 10-14.