Blundstone

Drømmer du om et par gode støvler, som du kan bruge til alt fra vandreture til hverdagslivet? Så er du helt bestemt kommet til den rette side.

Blundstone er nemlig et brand, som forstår at skabe sko til dig, som vil have det bedste på dine fødder, og som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Med Blundstone støvler får du ikke kun et stykke fodtøj, som lever op til disse krav, men du får også en støvle, som har et utroligt smart look, hvormed du sagtens kan bruge dem til hverdag.

Hvis du derfor er blevet nysgerrig på at lære mere om dette brand og de produkter, som vi kan tilbyde dig her hos Outdoorpro.dk, så læs endelig med herunder, hvor vi vil gennemgå alt det, som er godt at vide om dette brand og deres støvler.

Blundstone Model 500 Classic Brown - outdoorpro.dk

Model 500 Classic Brown Premium

Blundstone
Blundstone Model 510 Classic Black - outdoorpro.dk

Model 510 Classic Black

Blundstone
Blundstone Model 585 Rustic Brown
fra Outdoorpro.dk

Model 585 Rustic Brown

Blundstone
Blundstone Model 550 Chesnut Brown - outdoorpro.dk

Model 550 Walnut Brown

Blundstone
Blundstone Model 1306 Dressboots Rustik Brun - outdoorpro.dk

Model 1306 Dress Boots Rustic Brown

Blundstone
Blundstone Model 1609 Antique Brown - outdoorpro.dk

Model 1609 Antique Brown

Blundstone
Blundstone Model 587 Rustic Black - outdoorpro.dk

Model 587 Rustic Black

Blundstone
Blundstone Model 063 Dressboots Black - outdoorpro.dk

Model 063 Dress Boots Black

Blundstone
Blundstone Model 1308 Dressboots Rust Black - outdoorpro.dk

Model 1308 Dress Boots Rustik Black

Blundstone
25%
Blundstone Model 068 Dressboots Black Premium Oil Tanned

Model 068 Dress Boots Black Premium Oil Tanned

Blundstone
Blundstone Model 1671 Woman Heeled Boots - Black

Model 1671 Woman Heeled Boots - Black

Blundstone
Blundstone Model 1930 Original Lace Up Leather Boot - Rustic Brown

Model 1930 Original Lace Up Leather Boot - Rustic Brown

Blundstone
Blundstone Model 562 Crazy Horse - outdoorpro.dk

Model 562 Crazy Horse

Blundstone
Blundstone Model 1615 Dark Olive - outdoorpro.dk

Model 1615 Dark Olive

Blundstone
Blundstone Model 1940 Navy Nubuck - outdoorpro.dk

Model 1940 Navy Nubuck

Blundstone
Blundstone Model 2036 Slip On Shoe - Rustic Brown

Model 2036 Slip On Shoe - Rustic Brown

Blundstone
40%
Blundstone Model 1431 Classic Burgundy - outdoorpro.dk

Model 1431 Classic Burgundy

Blundstone
Blundstone Model 122 sikkerhedsstøvle CE S3 certificeret - outdoorpro.dk

Model 122 Sikkerhedsstøvle CE S3 certificeret

Blundstone
Blundstone Model 910 sikkerhedsstøvle - outdoorpro.dk

Model 910 Sikkerhedsstøvle

Blundstone
Blundstone Sål Comfort Classic Footbed indlægssåler Sort kan købes og tilpasse til din støvle hos Outdoorpro.dk

Sål Comfort Classic Footbed indlægssåler - Blå

Blundstone

Blundstone forhandler

Blundstones renommé

Blundstone brandet blev grundlagt helt tilbage i 1855, hvormed det altså er et firma, som har over 165 års erfaring med at skabe støvler. Denne erfaring kan man også mærke lige så snart, man trækker i et par af deres støvler, som virkelig emmer af godt håndværk og kendskab til, hvordan man skaber en god og komfortabel støvle.

Den store erfaring har også ført til, at brandet netop har opnået det fantastiske renommé, som det har. Denne støvle bliver netop brugt af mænd og kvinder i alverdens forskellige erhverv verden over, da de netop er så alsidige i brug, såvel som at støvlerne er lavet med fokus på at være komfortable at have på. Dertil har de en utrolig lang holdbarhed, hvilket selvfølgelig altid er en super god egenskab ved et par potentielle arbejdsstøvler.

Et australsk brand

Blundstone støvlerne gik oprindeligt sine første skridt på den tasmanske jord, hvormed brandet altså oprindeligt stammer fra Australien. Her satte ægteparret John and Eliza Blundstone gang i produktionen af disse støvler, da de netop ønskede at skabe et par solide og slidstærke arbejdsstøvler, som man kunne bruge til alverdens forskellige aktiviteter og strabadser.

Denne vision førte til de første par Blundstone støvler, som netop var kendetegnet ved, at de ikke havde snørebånd, så de var nemme at trække i, når man skulle i gang med arbejdet. I dag er der dog kommet mange flere modeller af støvlerne til – også nogle med snørebånd – hvilket kun har været med til at øge støvlernes alsidighed.

Dermed kan du i dag stadig finde Blundstone støvler ude i stalden, men omvendt kan du sagtens også spotte dem inde i byen, hvor deres smarte og moderne look passer perfekt ind. 

Derfor fører vi Blundstone her hos Outdoorpro.dk

Som det er beskrevet ovenfor, så har Blundstone netop et super godt renommé på grund af de fantastiske produkter, som de formår at lave. Derfor har vi netop også valgt at føre et større sortiment af Blundstone støvler her hos Outdoorpro.dk. På den måde vil vi netop være i stand til at tilbyde vores kunder det bedste af det bedste, når det kommer til varer, som man kan bruge udendørs – og et af disse brands, som netop lever op til dette krav, er helt bestemt Blundstone.

Dermed har du altså muligheden for at finde lige netop de støvler eller sko, som falder allerbedst i din personlige smag, da vores udbud netop repræsenterer et stort udvalg af produkterne fra dette fantastiske brand.

Disse produkter kan du finde fra Blundstone

Da vi netop har valgt at føre et større sortiment fra Blundstone, så har du en hel del valgmuligheder at vælge i mellem, når du ruller ned over vores side med disse fantastiske støvler. For derfor at gøre det lidt nemmere for dig at danne dig et overblik over de forskellige varer, så får du her en oversigt over de kategorier af Blundstone produkter, som du kan finde her hos os på Outdoorpro.dk:

Støvler uden snørebånd

Da John og Eliza Blundstone netop designede disse praktiske støvler, fik de som det første ideen til den nu nærmest ikoniske model, som ikke har snørebånd. Dette valg skyldes, at skoene dermed var utroligt nemme og hurtige at trække i, når arbejdet kaldte, hvilket stadig den dag i dag kan være utroligt praktisk.

Derfor kan du naturligvis her på siden finde en række forskellige modeller af Blundstone støvlerne, som kommer uden snørebånd. På denne måde kan du også komme til at nyde evnen til nærmest bare at kunne hoppe direkte i dine støvler, samtidig med at manglen på snørebånd kan være med til at skabe et super fedt look. 

Støvler med snørebånd

Selvom de snørebåndsløse støvler er temmelig ikoniske for dette brand, så har de altså også valgt at designe modeller, som netop har snørebånd. Dette kan nemlig være en stor fordel for nogle, da snørebåndene netop kan være med til at sikre dig en endnu bedre pasform, såvel som at det giver en ekstra støtte for dine ankler.

Derudover så tilfører snørebåndene et andet look til disse modeller af støvlerne, hvilket virkelig også kan tilføje noget kant til et smart og moderne look. Derfor kan du selvfølgelig også købe modeller med snørebånd her på siden.

Ekstra udstyr til dine Blundstone støvler

Selvom Blundstone hovedsageligt er kendt for at skabe støvler og sko, så producerer de faktisk også noget ekstra udstyr, som du netop kan bruge til at tilpasse støvlerne endnu bedre til dine personlige præferencer.

Derfor kan du blandt andet finde såler, som Blundstone netop har lavet specifikt til deres egne støvler, så du kan komme til at nyde en endnu højere komfort i dine sko. Derudover kan du også købe imprægneringsprodukter, så du kan øge støvlernes allerede lange holdbarhed.

Velegnet til mange forskellige slags erhverv

Med alle de gode og praktiske egenskaber, som Blundstone støvlerne netop indeholder, så kommer det sikkert næppe som en overraskelse, at disse sko og støvler bliver brugt inden for en række forskellige erhverv.

Deres gode holdbarhed gør dem nemlig velegnet til mange slags erhverv, hvor man risikerer at skulle bevæge sig rundt i fugtige og snavsede miljøer. Netop af denne grund bliver Blundstone støvlerne brugt af for eksempel landmænd, gartnere og håndværkere, da skoene netop kan holde til de mange forskellige slags arbejdsopgaver, som disse erhverv ofte byder på.

Udover de mange forskellige arbejdsområder så har disse erhverv også det til fælles, at man netop bruger rigtig meget tid på at stå op og bevæge sig rundt, hvormed man har brug for en stor komfort og støtte i ens fodtøj. Dette kan Blundstone støvlerne netop godt leve op til, hvormed mange mennesker netop vælger at bruge dem til deres arbejde.

Blundstone Kids - ’Blunnies’ til de mindste i familien

Det er dog ikke kun voksne, som kan nyde godt af de gode kvaliteter ved Blundstone støvlerne. Blundstone laver nemlig også støvler og sko til børn, som ofte refereres til med kælenavnet ’Blunnies’. Ligesom støvlerne er enormt praktiske for folk, der har erhverv, som hovedsageligt foregår udendørs, så er Blunnies til børn også enormt praktiske, da børn netop leger meget udendørs.

Med et par Blunnies på fødderne er dit barn altså klar til stort set alt slags vejr og aktiviteter, når de bevæger sig udenfor. Dertil så er de snørebåndsløse modeller af støvlerne ekstra praktiske til børn, da de er utroligt lette at hive på fødderne. Dermed skal dit barn ikke have hjælp med at snøre deres støvler, men de kan i stedet selv hoppe direkte i dem, så de lynhurtigt er klar til at komme ud at lege.

Hop derfor ind på vores side med Blundstone støvler til børn, hvis du gerne vil forkæle dit barns fødder med et par dejligt komfortable støvler, som samtidig vil kunne holde til alle de strabadser, hverdagen som et barn måtte byde på.

Perfekte til alverdens forskellige slags udendørs aktiviteter

Der er dog stadig endnu flere former for aktiviteter, som Blundstone støvlerne egner sig godt til, udover arbejde og leg – de er nemlig også rigtig gode til udendørs hobbyer, som kræver, at man er aktiv i flere forskellige typer af terræner og vejr.

Hvis du er et rigtigt friluftsmenneske, som sætter stor pris på at være ude i naturen, så kan et par Blundstone støvler blive din nye bedste ven. Du kan for eksempel bruge dem, hvis du elsker at tage på jagt, da deres bløde såler og vandtætte ydre sørger for, at du kan bevæge dig stille og roligt igennem skoven med helt tørre fødder. Ligeledes kan støvlerne også være optimale at bruge, hvis du skal en tur ind til byen. Støvlerne har et super cool og klassisk design, som passer godt til et par jeans, chinos eller kjole da støvlerne er unisex. 

Blundstone støvlerne er dog også rigtig gode, hvis du holder af vandreture og trekking ude i naturen. Igen er det støvlernes komfort, som virkelig gør dem velegnede til denne type af udendørs aktivitet. Hvis det netop er dette formål, som du overvejer at bruge støvlerne til, så kan det eventuelt være et tip at købe dem med snørebånd i. På denne måde får du ekstra støtte oppe omkring anklerne, hvilket er en super god sikkerhed at have i dine sko, når du går på ujævne terræner.

Støvler, som kan bruges af både mænd og kvinder

Vi har efterhånden nævnt en hel del forskellige fordele ved Blundstone støvlerne, men de indeholder altså stadig flere endnu, som vi har ikke har nævnt. Én af disse fordele er blandt andet, at mange af støvlerne er unisex modeller.

Det vil sige, at de fleste af modellerne kan bruges af både mænd og kvinder. Dette er en kæmpe fordel, da du dermed ikke bliver begrænset af valgmuligheder i forhold til for eksempel model og farve, som du måske bliver af andre brands, der netop designer sko specifikt til enten mænd eller kvinder. På den måde kan du frit vælge lige netop den støvle, som falder allerbedst i din smag uden at skulle tænke på, hvorvidt det er en herre eller kvinde-model.

Med denne fordel kunne det måske føles en smule fristende at dele et par støvler med din partner, når de nu netop kan bruges af kvinder og mænd, men dette frarådes. Ingen mennesker går nemlig på helt samme måde, hvormed vores sko og støvler netop med tiden tilpasser sig vores specifikke gangart, i takt med at de bliver ’gået til’. Dermed kan det ødelægge den gode pasform, hvis I er mere end en person, som jævnligt bruger støvlerne.

Du kan selv forlænge støvlernes allerede lange levetid

Som du kunne læse under afsnittet om, hvilke produkter fra Blundstone du kan finde her på Outdoorpro.dk, så har brandet også skabt deres egne imprægneringsprodukter. Det kan være en rigtig god idé at tilkøbe disse produkter til dine støvler, da de kan være med til at forlænge brugstiden af støvlerne.

Selvom støvlerne selvfølgelig allerede er skabt med fokus på at være vandafvisende, så kan du altså gøre dem bedre til dette ved at imprægnere dem, inden du bruger dem første gang. Ved at gøre dette bliver skoene også langsommere slidt, hvilket gør, at du kan nyde dine dejlige Blundstone støvler i længere tid, førend at de bliver slidt fuldstændigt op, og du derfor bliver nødt til at investere i et par nye.

Køb Blundstone her hos Outdoorpro.dk

Hvis du er blevet nysgerrig og vil tage et nærmere kig på Blundstone støvlerne, så kan vi bestemt godt forstå det! Dette brand formår netop at skabe nogle helt fantastiske støvler, som virkelig får topkarakterer, når det kommer til holdbarheden og komforten. Dertil indeholder støvlerne en lang række af andre gode fordele og egenskaber, som gør dem super alsidige i brug, hvormed mennesker af alle aldre, køn og erhverv kan bruge dem.

Hvis du har bestemt dig for, at dine fødder trænger til en omgang forkælelse, så tag endelig et kig på vores side med Blundstone støvlerne til voksne, eller hop ind på siden med Blundstone støvler til børn, og find det perfekte par til en lille person, som du holder af.

Find dit første – eller næste – par Blundstone støvler her hos Outdoorpro.dk.

Se en video om Blundstone