Blundstone Sikkerhedsstøvler

Har du brug for et par sikkerhedsstøvler eller -sko? Men har du svært ved at finde et par, som både er super flotte og super praktiske? Så behøver du ikke at lede længere! Med sikkerhedsstøvler fra Blundstone er sikkerheden i top, samtidig med at udseendet heller ikke er til at tage fejl af.

Læs meget mere om modellerne her, og bliv klogere på, hvorfor det netop er dem, du skal overveje at købe næste gang, du skal have fat i sikkerhedsfodtøj.

Fordele ved Blundstone sikkerhedssko

Der er mange fordele ved sikkerhedsfodtøjet fra Blundstone. Vi har samlet nogle af de mest gennemgående fordele her, så du kan blive klogere på alt om de gode Blundstone sikkerhedssko.

Sikkerhedssko og -støvler fra Blundstone overholder regler og standarder indenfor sikkerhedsfodtøj, og er dermed sikre at bruge. Det betyder, at sålen er særdeles stærk og modvirker, at der kommer ting op i din fod som eksempelvis skruer og søm. Du kan dermed trygt bevæge dig rundt i områder med uoverskueligt indhold på gulvet og jorden.

Støvlens og skoens ydre tåler desuden en varme på op til 140 grader. Derudover er Blundstone sikkerhedssko også afvisende overfor diverse olier, syrer og organisk fedt, så kvaliteten er helt i top og gør Blundstone sikkerhedssko optimale til alt slags arbejde i industrien og i landbruget, samt på byggepladser.

De største fordele kan vi altså sige er følgende:

 • Utrolig slidstærkt fodtøj
 • Antistatiske såler, som gør det umuligt for søm og lign. at trænge gennem skoens sål
 • Ydersål med en varmegrænse på op imod 140 grader
 • Skridsikker sål gør skoen god, selv på glatis om vinteren
 • Holdbare materialer, der tåler olie, syre og organisk fedt uden at tage skade
 • Smarte elastiske bånd gør det nemt at komme ned i støvlen uden besvær
 • Et ergonomisk design gør støvlen komfortabel
 • Skaftet er stabiliseret for at undgå en stor risiko for at vride om - skoen er vridningsstabil
 • Vaskbar indersål, som desuden er åndbar og antibakteriel
 • God stødabsorbering med mærkningen PORON XD
 • CE godkendt i klasse EN345 S3

Blundstone sikkerhedssko eller Blundstone sikkerhedsstøvler?

Blundstone er kendt for sine rigtig gode sikkerhedsstøvler, som ligner alle deres andre støvler. Kvaliteten er endnu bedre end ved de almindelige støvler, da de kan tåle lidt af hvert. Så når du skal tage valget mellem sko eller støvler bliver du nødt til at vurdere, hvad du er mest til.

Er du til det lidt lettere fodtøj, bør du gå med Blundstone sikkerhedssko. Er du derimod mere til det lidt tungere fodtøj, som passer til al slags vejr, så bør du overveje Blundstone sikkerhedsstøvler.

Høj kvalitet

Kvaliteten er noget af det, der for alvor gør Blundstone sikkerhedssko til en sikker vinder. Arbejder du ude i industrien eller på et lager, så vil det være et rigtig godt fodtøj at anskaffe sig, da du så kan stå godt imod hvis du skulle være uheldig at tabe noget ned over din fod.

Hvis du arbejder i landbruget og i byggebranchen, vil sådan en sikkerhedssko fra Blundstone også være et godt valg, da du kan lave alt det arbejde du skal, uden at være bekymret for at slå dig eller komme til skade på dine fødder og ankler.

Som håndværker kan man godt blive bekymret for at komme til skade. Det skal nu være slut med at bekymre sig om sine fødder, ankler, hæl og trædepude, når du får fat i sådan et par sikkerhedssko eller -støvler fra Blundstone. Med en stærk sål skal du nemlig heller ikke være bange for at træde ned i noget skidt, som kan gå op i din fod.

Stilrent design

Med designet slipper du for at gå rundt og hænge i beskidt og kedeligt arbejdstøj. Med Blundstone sikkerhedssko er du nemlig allerede godt på vej til at se smart ud, selv når du er på arbejde. Med et fint sæt arbejdstøj til er du klar til en god arbejdsdag, hvor både sikkerheden og stilen er sikret, når du skal ud og tage fat.

Blundstone sikkerhedssko hos OutdoorPro.dk

Der er mange gode grunde til at købe dine Blundstone sikkerhedssko hos OutdoorPro.dk. Du får et godt udvalg af varer samtidigt med, at du får en kundeservice udover det sædvanlige. Returretten er ligeledes på 100 dage, og du kan derfor få muligheden for at tænke over, om købet nu også var det rigtige for dig, ligesom du kan sende varen tilbage, hvis den ikke passer dig i størrelse eller kvalitet.

Hold sikkerheden oppe med Blundstone sikkerhedssko

Blundstone sikkerhedsstøvler er til dig, der elsker den australske Blundstone. Her er den bare lavet som sikkerhedsstøvle, hvor den også overholder de gældende standarder der er for sikkerhedssko og støvler.

Alle støvlerne har antistatiske såler med sømværn, som sikrer dig mod fremmedlegemer op i sålen. Støvlerne er varmebestandige op til 300 grader, og afvisende overfor syre olie og organisk fedt. Dette er med til at gøre støvlerne ekstra gode til både landbrug, heste, byggeplads og mange flere ting.

Kander du den australske støvle fra Blundstone?
Ellers har vi samlet en masse oplysninger om dem her på siden. Du kan se alle modeller af Blundstone støvlerne her. Eller kigger du efter sko til dine børn, så skal du se på Kids modellen.