Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Esbit

Tyske Esbit har været med siden 1936 og udviklet frilufts kogegrej og tilbehør i høj kvalitet. Designet er simpelt, funktionelt og innovativt.
Navnet Esbit stammer fra "Erich Schumm Brennstoff in Tablettenform" som oversat til dansk betyder "Erich Schumm brændstof i form af tabletter" Erich Schumm var en tysk iværksætter og opfinder af en lang række produkter. 
Esbit tør-brændstof der allerede nyder stor popularitet i hele verden frem til i dag, som han udviklede allerede i begyndelsen af 30'erne i det 20. århundrede. Esbit står for langt mere end bare kemisk brændstof: innovative, nyttige og høj kvalitet Udendørs produkter.

Esbit's motto:
"Made to survive" - lavet til at overleve, beskriver meget godt produkter fra Esbit.  

Mere information om Esbit

Esbit til det aktive udendørsliv og hverdag

Du finder lækre produkter fra Esbit, uanset om du er på jagt efter en termoflaske til hverdagen i bilen, kontoret eller weekenden. Skal du på eventyr i naturen, finder du alt fra alkohol brænder, sprit brænder, kaffekoger, drikkeflasker og Food jug. 

Faktisk får vi tit respons fra vores mange Esbit kunder, der ikke før har haft en termokande fra Esbit at de ofte bliver deres foretrukne termokande i hverdagen - Hvilket er med god grund. Ikke mindst er en termokande som Esbit Majoris Vacuum Flaske, vanvittig praktisk og tilbyde dig en kaffe på ca. 45 grader efter 24 timer, men den er også virkelig flot at have med sig. Uanset om det er i rygsækken på vandreturen eller i firmabilen sammen med alt værktøjet. Desuden er der en kop med, med dobbelt væg, så den ikke bliver varm at holde om.

Vil du bare gerne have en Esbit drikkeflaske med i rygsækken, eller stående på skrivebordet, kan du få virkelig små penge, købe en Esbit Majoris Stainless Steel dringking bottle.
Den er super moderne i designet og praktisk - Særligt med sin store åbning så du let kan drikke af den og den lille krog gør at du i weekenden kan spænde den fast på rygsækken når du skal ud i naturen.

Esbit sprit brænder og udekøkken

Måske du allerede kender fordelene ved en Esbit sprit brænder, men den helt åbenlyse er naturligvis den lave vægt og lave forbrugsomkostninger. Sprit er en virkelig billig brændsel og kan let medbringes. Desuden slipper du for at skulle pakke en gasflaske ned.

En lille personlig farvorit blandt personalet hos os er Esbit kaffekoger - Og ja, vi elsker simpelthen en friskbrygget kop kaffe når vi er i naturen.
Blandt de mange Esbit kogesæt, finder du helt sikkert det sæt der passer lige til dig og dine eventyr. Har du spørgsmål til et eller flere af dem, er du altid velkommen til at kontakte os.