Esbit

Tyske Esbit har udviklet højkvalitets friluftskogegrej og -tilbehør siden 1936. Deres designs er altid lavet med målet om at være simpelt, funktionelt og innovativt. Navnet Esbit kommer fra "Erich Schumm Brennstoff in Tablettenform", som oversat til dansk betyder "Erich Schumm brændstof i form af tabletter". Erich Schumm var en tysk iværksætter og opfinder af en lang række produkter, og han havde også en finger med i dannelsen af Esbit i første omgang. Schumm udviklede Esbits tørbrændstof, der i dag nyder stor popularitet i hele verden. I dag står Esbit for langt mere end bare kemisk brændstof, da de har udvidet hele produktporteføljen med deres innovative, nyttige og kvalitetsbevidste udendørsprodukter.

Esbits motto er "Made to survive", og med det motto beskriver de selv deres produkter meget godt. De er lavet til at kunne holde! Se vores udvalg af Esbits produkter herunder, og klik her for at læse mere.

Esbit er til det aktive udendørsliv og til hverdagen

Du finder kun lækre produkter fra Esbit, uanset om du er på jagt efter en termoflaske til hverdagen, eller du skal på eventyr i naturen. 

Vi har ofte hørt fra folk, at Esbits termoflasker går hen og bliver deres foretrukne i hverdagen - fordi det virker. Her kan nævnes en termoflaske som Esbits Majoris Vacuum Flaske, der er vanvittig praktisk og kan holde din kaffe varm på 45 grader i op til 24 timer. Samtidig er den flot og æstetisk flot at se på, ligesom den er nem at have med rundt. Pak den ned i rygsækken til vandreturen, eller hav den nemt i firmabilen sammen med alt værktøjet. Der følger også kop med i flasken, så du kun behøver dén for at kunne drikke kaffe når du er ude. 

Vil du bare gerne have en Esbit drikkeflaske med i rygsækken, eller stående på skrivebordet, kan du for få penge købe en Esbit Majoris Stainless Steel Drinking Bottle. Den er super moderne og praktisk i designet - særligt med sin store åbning, så du let kan drikke af den. Den medfølgende lille krog gør, at du i weekenden kan spænde den fast på rygsækken når du skal ud i naturen.

Esbit spritbrænder og udekøkken

Måske du allerede kender fordelene ved en Esbit spritbrænder? Uanset hvad, så er det åbenlyst, at den lave vægt og de lave forbrugsomkostninger gør den utrolig attraktiv. Sprit er en billig form for brændsel og kan let medbringes rundt omkring. Desuden slipper du for at skulle pakke en gasflaske ned, hvilket jo under alle omstændigheder ville være rimelig belastende.

En lille personlig farvorit blandt personalet hos os er Esbits kaffekoger. Ja, vi elsker simpelthen en friskbrygget kop kaffe når vi er i naturen.

Blandt de mange Esbit kogesæt, finder du helt sikkert det sæt der passer lige til dig og dine eventyr. Har du spørgsmål til et eller flere af dem, er du altid velkommen til at kontakte os.