ESBIT Spritabletter (6x14g) - Vandtæt indpakket
Hos Outdoorpro.dk - pakket
ESBIT Spritabletter (6x14g) - Vandtæt indpakket
Hos Outdoorpro.dk - pakket
ESBIT Spritabletter (6x14g) - Vandtæt indpakket
Hos Outdoorpro.dk - pakket

ESBIT Spritabletter (6x14g)

ESBIT

39.00 DKK

Leveringstid: 1-3 dage

Sprittabletter er brændstof der er nem og overskulig, det er simpelthen så pålidelig og alsidig at det er sjovt at være afsted. Ja eller bare nyde en dejlig kop varmt drikke.

Disse er gode når du skal varme mad eller vand til din frysetørred mad hvor det ca. tager 7 min at varme 0,5 liter vand.

Tabletterne er pakket ind så de er vandtætte, derfor er disse nemme at havde med på en kort tur, hvor du bare ønsker noget varmt. Pakken indholder 2 mindre plader med hver 3 tabletter af 14 gram, med en brændetid på cirka 12 minutter.

Disse sprittabletter er fast brændsel som er ideelle til madlavning og opvarmning af mad og drikke, Grill, eller riste noget brød på staniol. Her er det bare ideen der sætter grænsen.

Pakken indholder i alt 84 gram Sprit-tabletter som er nemme at tænde op. Dette er de største tabletter som er pakket  ind og er vandtætte af sprittabletterne, du kan se alle vores sprittabletter samlet, så du kan finde lige den model du ønsker.

Nogle af de fordele der er ved sprittabletter er

  • Letvægt
  • Pålidlig
  • Larmer ikke
  • Kan fåes alle steder
  • Ingen veligeholdelse. 

Du skal være opmærksom på når du bruger sprittabletter så soder det, og det kan lugte lidt. Så derfor brug dem med omhug.

Pakken vejer  gram med æsken
Pakken måler 80x70x17 mm
Artikel nr. 001 121 00

Andre der købte denne, købte også