Herre Jakker

Du finder det helt rigtige overtøj online hos OutdoorPro.dk. Blandt vores brede sortiment finder du kvalitetstøj med en række forskellige egenskaber, der giver dig præcist det du lige står og mangler. Fælles for alt vores overtøj er, at det er nøje udvalgt og er særdeles velegnet til udendørsbrug. Hos OutdoorPro.dk har vi de to populære kvalitetsmærker ClawGear og Aclima. Vi har delt kategorien op, så du har lettere ved at finde det du søger.

Skal du f.eks. bruge en lækker skaljakke, finder du let denne under ”Skaljakker”. Robust og slidstærk udendørsbeklædning har altid været første prioritet, og i dag finder du derfor topmoderne overtøj i højeste kvalitet. Uanset om du er på jagt efter en ultra let vindtæt jakke, eller en solid og 100% vandtæt jakke, så finder du den online lige her.

Med overtøj fra OutdoorPro.dk, får du slidstærkt overtøj, der er velegnet og designet til brug i naturen – Vi har overtøj til enhver.


Køb kvalitetsjakker online hos OutdoorPro.dk

Vi er kritiske på dine vegne, når vi skal finde et sortiment til vores shop. Derfor udvælger vi kun fleecejakker, skaljakker, og andet overtøj i høj kvalitet. En god jakke skal kunne holde til vind og vejr og lidt af hvert. Især når du befinder dig udendørs i mange timer, eller på eventyr, vandring eller en kold søndag i skoven.

Stort udvalg af overtøj og udendørsbeklædning

Vi har et bredt udvalg af udendørsbeklædning. Men du finder naturligvis også både sommerjakker, som er perfekt til en kold sommeraften, løbeturen eller måske som mellemlag på de helt kolde dage. F.eks. har vores Aclima WoolShell bred anvendelse, takket være kombinationen af tekstiler, der giver høj åndbarhed og isoleringsevne. Kan både bruges til løb, hverdag og arbejde. Du finder let jakker i uld, softshell, vandtæt materiale og helt lette vindtætte skaljakker. Her har vi et bredt online udvalg af udendørs kvalitetsbeklædning.

Rigtig god fornøjelse!