ClawGear Rapax softshell jacket
ClawGear Rapax softshell jacket
ClawGear Rapax softshell jacket
ClawGear Rapax softshell jacket

ClawGear Rapax softshell jacket

ClawGear

949.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

OBS: Vi anbefaler at du måler dig selv inden og anvender størrelsesguiden. Dette giver korrekt levering første gang så du ikke skal vente unødigt.
 

ClawGear Rapax softshell jacket

Softshell jakke med detaljer der gør den perfekt til taktisk såvel som hverdagsbrug. ClawGear Rapax softshell jacket er utrolig åndbar og har en lav vægt. Det til trods, er den både slidstærk og fleksibel så du ikke begrænser din bevægelighed. 
De sømme fri skuldre på ClawGear Rapax softshell jacket gør at du let kan have rygsæk på i mange timer, uden at få ubehag fra pres punkter, som sømme normalt vil medføre. 

På ClawGear Rapax softshell jacket er der naturligvis også designet vind deflector ved lynlåse, hvilket holder den kolde luft ude og væk fra kroppen og det vandafvisende materiale holder regn på afstand. For at din softshell jakke sidder perfekt og du ikke skal bruge tid på at rette på den, er der designet justerbar waist, som du let kan tilpasse så du får en tætsiddende softshell, der sidder perfekt. 

ClawGear Rapax softshell jacket er designet til forår, efterår eller en kølig sommeraften, men med et varmt lag under, kan du let benytte den til temperature under frysepunktet.

Egenskaber:

  • Meget åndbar
  • Vandafvisende
  • Vind deflector for øget isolering
  • Lav profil lommer
  • Komfortabel softshell jakke med god slidstyrke 
  • YKK lynlås
  • 97% Polyester og 3% Spandex

 

Størrelsesguide:

ClawGear størrelsesguide på dansk

 

*Vi gør opmærksom på at dette er en meget efterspurgt varer, derfor kan der forekomme længere leveringstid på op til 14 dage. Du vil efter bestilling få en opdatering på estimeret leveringstidspunkt og er i din fulde ret til at annullere ordren såfremt tidsrammen ikke er tilfredsstillende. 

 

 

Andre der købte denne, købte også