Schrade®

Kniven er et uundværligt redskab, når du er på tur i vildmarken. Den gør opgaver lette at løse, når du kan snitte til eller skære nemt og bekvemt gennem mange materialer.

Har du brug for en god kniv til dine ekspeditioner i naturen, så er vores udvalg af knive fra Schrade oplagt. Det amerikanske mærke har en lang historie, men de holder fast ved samme høje kvalitet, som deres udstyr og særligt knive er kendt for.

Derfor finder du selvfølgelig også et bredt udvalg af gode knive og andet udstyr fra Schrade hos Outdoorpro.

Mere information om Schrade®

Schrade siden 1904

Schrade har en rig historie, der rækker langt tilbage. Selvom virksomheden af flere omgange er blevet slået sammen med andre og opkøbt, så har de stadig fokus på at skabe samme gode kvalitet, som de startede ud med.

Schrade Cutlery Company er begyndelsen på eventyret, der starter som producent af bestik og andet udstyr til både militæret og den almene befolkning. De sendte deres første produkter på markedet i 1904, og siden kom virksomheden The Imperial Knife Company til i 1916.

I 2004 lukkede den oprindelige fabrik, og navnet Schrade blev opkøbt af Taylor Brands. I 2016 bliver navnet opkøbt af Smith and Wesson Holding Corporation, der i dag producerer en række knive under det velkendte navn, Schrade.

Knive og økser til outdoor-oplevelserne

Når du skal sætte lejr eller vandre langt, er økser og knive gode at have ved hånden. Fra Schrade har vi en række af forskellige knive og andet udstyr, der gør dine oplevelser i det fri lidt nemmere. Her præsenterer vi dig for fordelene ved de forskellige typer, du kan vælge mellem.

Lommekniven til lette opgaver

Lommekniven er en smart og funktionel løsning, hvis du vil have en kompakt kniv til dine oplevelser i det fri. Fordi bladet kan slås ud, er du beskyttet, når kniven ligger sammenfoldet i tasken. Når du skal bruge den, folder du bladet ud og er klar.

Alle lommeknive fra Schrade har en sikkerhedslås, så din lommekniv ikke kan hverken åbne eller lukke, uden du har bestemt dig for det. Det er en stor fordel, så du ikke kommer til skade undervejs, fordi kniven kan springe op af sig selv.

Fast blad gør glad

En kniv med et fast blad er mere solid end en lommekniv. Det skyldes, at bladet er hæftet dybt i skaftet, så du kan skære i selv hårdere materialer. Med en kniv med fast blad fra Schrade har du udstyret i orden.

Det er en god idé at investere i en skede til at beskytte bladet på din kniv, hvis den har et fast blad. Så er du garanteret, at den holder sig knivskarp undervejs på dine eventyr.

Økser til brændet

Selvom du kan komme langt med en kniv, så er der opgaver, som kræver større udstyr. Skal du hugge brænde eller bygge lejr, er øksen en god ven. Med en solid økse fra Schrade kan du let klare brændet til bålet eller hugge træstammer til.

Hos Outdoorpro har vi en række af forskellige økser fra Schrade, så du kan finde den helt rigtige model til dine ekspeditioner.

Små detaljer gør hele forskellen

Det, Schrade særligt er kendt for, er, at deres produkter er multifunktionelle. Derfor gemmer produkterne på ekstra funktioner, så du kan bruge dem til at løse flere opgaver i felten. Eksempelvis har de produceret flere økser med ekstra ildstål i skæftet, og deres knive har altid sikkerhedslås, så du minimerer risikoen for skader.

Ved at klikke på vores udvalg af forskellige produkter fra Schrade, kan du læse meget mere om hver enkelt. Her vil du også kunne læse om de ekstra funktioner, som din udvalgte kniv eller økse fra Schrade har. Det gør det lettere at vælge det rigtige redskab, som du har brug for.

Vedligehold dine Schrade knive korrekt

Når du har en kniv eller et andet redskab med dig på ture i naturen, er det en god idé, at du har en praktisk skede eller anden opbevaring, der beskytter, når de ikke er i brug. Skeden vil også beskytte bladet mod skidt og snavs, der kan hobe sig op.

Har du brugt din kniv eller økse, bør du sørge for at børste den af eller vaske den, før du kommer den tilbage i holderen.

Både knive og økser skal være skarpe, hvis du skal have det optimale ud af dem. Derfor er det vigtigt, at du vedligeholder selve bladet ved at slibe det.

Hos Outdoorpro kan du finde udstyr og værktøj, der gør det let at slibe dine redskaber på farten. Enkelte af vores produkter fra Schrade har allerede et medfølgende værktøj, så det, at slibe kniven skarp igen, hurtigt kan klares.

Køb din Scharde kniv hos Outdoorpro

Har du brug for en solid kniv, så er Schrade kendt over hele verden for deres skarpe og pålidelige redskaber. Hos Outdoorpro er vi forhandlere af knive og økser fra Scharde. Du kan derfor finde et bredt udvalg af forskelligt udstyr fra Schrade her på siden, så du er klædt godt på til overlevelse i det fri.

Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige redskab til dine eventyr. Du kan derfor altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for gode råd og vejledning til at finde den mest optimale kniv eller økse til dine behov.

Ellers kan du slå dig fri i vores sortiment og læse meget mere under hvert produkt, når du skal bruge en pålidelig kniv eller økse af bedste kvalitet.