Lys og Lygter

Sikre dig at du kan bevæge dig om natten, finde dit udstyr i mørke med en lommelygte, og ægte lejrestemning med en petroleumslampe eller LED lanterne.
Du finder lygter i forskellige kvaliteter, størrelse og funktioner fra bl.a. 5.11, LifeSystems, Feuerhand og Gerber.


Mere information om Lys og Lygter

Lys og lygter, både robuste lommelygter og robuste pandelamper.

En god solid og robust lygte er bestemt ikke at undervurdere når du befinder dig i den mørke nat. Det er svært at orientere sig om natten, hvor man intet kan se. Det gør sig både gældende på camping, jagt, fiskeri og vandring, ja faktisk alle situationer hvor din synssans skal have øget fokus. Køb de kendte lygter online hos Outdoorpro.dk, vi har de kendte mærker som 5.11, Gerber og Bear Grylls.


Bordlamper til lejren og teltturen.

Lanterne og bordlamper er genialt til camping, lejren eller teltturen. Outdoorpro.dk har billige, bedste og mest innovative produkter fra bl.a. Gerber, der har udviklet en genial LED lanterne, som både kan hænge og stå, og har ekstrem lang batterilevetid.
Petroleumslamper er benyttet verden over, og igennem de sidste mange 100 år. Med en petroleumslampe fra Feuerhand, får du en kvalitets petroleumslampe i god kvalitet til yderst fornuftig pris. En petroleumslampe giver ægte lejrestemning og er en genial måde at få lys på i teltet, på camping eller i naturen, og har en meget behageligt, blødt og hyggeligt lys.