Dame Uldundertøj

Med et baselayer af blød kvalitetsuld opnår du god komfort og en rigtig god isolerende virkning. Når du vælger uld, ifører du dig et rigtig godt og naturligt materiale med mange gode egenskaber. Uld tørrer hurtigt og holder dig varm, selv hvis du skulle blive fugtig eller ligefrem våd. Uld har nemlig den særlige egenskab, at sved og fugtighed transporteres væk fra huden. Uldundertøj til damer er for dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Vores uldprodukter er lavet i meget fin merinould, som er et blødt og behageligt materiale, der ikke kradser. Du kan læse mere om merinoulden her.

Mere information om Dame Uldundertøj

Uldundertøj til kvinder - naturligt isolerende og behageligt

Uld er et fantastisk naturligt materiale, der holder din krop veltempereret - uanset vejret. Med dame uldundertøj er du som kvinde godt klædt på til et aktivt udeliv med skiftende vejrforhold. I vinterhalvåret, hvor temperaturene gør det ekstra vigtigt at du kan holde varmen, er lange WarmWool uldshorts og en komfortabel WarmWool shirt meget behagelige at have på som det inderste lag af din påklædning. I de varmere måneder er kvindeundertøj af LightWool, som boxers eller hipsters, meget anvendelige for den aktive outdoorkvinde. 

Uldundertøj er velegnet som inderste lag i din påklædning ved de fleste udendørsaktiviteter. Ulden holder dig nemlig både godt varm og tør. Når du vælger dameundertøj af merinould, får du gavn af uldundertøjets temperaturregulerende virkning. Uldundertøj til kvinder fås i flere forskellige tykkelser og design, der passer til forskellige formål.

Kvalitetsuldundertøj til damer 

Uldundertøj til damer findes i forskellige behagelige modeller og tykkelser, der passer til de forskellige årstiders skiftende vejr. LightWool er et let og meget komfortabelt materiale, der virker kølende på de varme sommerdage. Samtidig har LightWool en god isolerende virkning når det er mere køligt. 

Med en undertrøje af LightWool kan du holde en god kernetemperatur. Du kan også anvende en overdel af LightWool når du nyder solen udendørs en sommerdag. 

Som uldunderdel kan du vælge mellem mange modeller, såsom long shorts, shorts, boxers eller hipsters. I efterårs- og vintersæsonen er long shorts af WarmWool i kraftig kvalitet fantastisk brugbare, og holder dig godt varm. Søger du kraftigt uldundertøj med windstop, er det de tykke og bløde WarmWool shorts du skal se nærmere på. De er meget velegnede til kolde dage, hvor du veksler mellem forskellige aktivitetsniveauer. 

Når du vælger uldundertøj, skal du være opmærksom på, at uldtøj ikke bør vaskes med almindeligt vaskemiddel. Til at vaske uld skal du anvende vaskemiddel tilpasset dette materiale. Ofte er uldshampoo både velegnet til vask af uld og silke. Uldundertøj behøver ikke vaskes helt så ofte som undertøj af andre materialer, fordi det virker fugt- og svedtransporterende. Mange gange behøver det blot luftes, for at være friskt og klar til brug igen, da uldundertøj tørrer hurtigt. Læs vores vaskeanvisninger her, så er du godt klædt på!