Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Herre Fleece jakker

Her finder du et bredt udvalg af fleece jakker og trøjer online, i forskellige tykkelser og med en række detaljer. Er du på jagt efter en god fleece i høj kvalitet, så lad dig endelig inspirerer af vores udvalg.Uanset om det er en lækker fleece trøje til lag-på-lag, eller en slidstærk kvalitets fleece jakke til det yderste lag, så finder du den helt sikkert online lige her.

Det er med god grund, at de fleste ejer en fleece jakke eller trøje. Den er nemlig utrolig alsidig og kan bruges på de helt kolde vinterdage, men også på en let kølig efterårsdag. Fleece trøjer og jakker findes i et utal af varianter og svinger meget i tykkelse og evnen til at strække sig. Desuden er der enkelte med vindtæt membran der gør den helt ideel til det yderste lag.

Fleece er faktisk rigtig godt til at benytte hvis du benytter dig af lag-på-lag. Her kan du med fordel tage 2 lag med fleece, hvor begge er relativt tynde. Hvilket gør at du let kan tage den ene af, hvis du får det for varmt. En anden mulighed er at tage en lækker og blød merinould trøje som det inderste lag, og en slidstærk fleece trøje eller jakker som det næste.

Fleece har en rigtig god isoleringsevne, og jo mere luft fleece trøjen kan indeholde, jo bedre isolering får du. Desuden er fleece slidstærkt og tørrer hurtigt, sammenlignet med eksempelvis bomuld.

God fornøjelse med din nye fleece trøje eller fleece jakke