Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

3 Sæson Soveposer

En sovepose er en vigtig investering når du skal overnatte i naturen. Faktisk efter vores mening en af de vigtigste, da søvn er en af de absolut vigtigste ting når vi er på eventyr i naturen. Derfor er det naturligvis vigtigt at finde netop den sovepose der passer til dig. Hos OutdoorPro.dk, finder du et bredt online udvalg af 3 sæson soveposer i enhver prisklasse – Dog har vi særligt udvalgt de brands vi mener tilbyder den absolut bedste kvalitet, til prisen. Når du vælger en 3 sæson sovepose, får du en alsidig sovepose, der kan benyttes enten efterår, vinter og forår eller forår, sommer og efterår. Faktisk er der enkelte modeller, som i det danske klima nærmest kan benyttes hele året, i hvert fald hvis du kombinerer den med en varm lagenpose om vinteren.
Hos OutdoorPro.dk finder du mærker som: Sea to Summit, Carinthia, Exped, Klymit, Kammok og Vaude. Hver især har forskellige egenskaber, så du kan uden tvivl finde din næste 3 sæson sovepose online her.

Carinthia Defence 4 Sovepose

Carinthia Defence 4 Sovepose

Carinthia
Carinthia Defence 1 Sovepose

Carinthia Defence 1 Sovepose

Carinthia

Soveposen til dig

Vi håber at du bliver inspireret af vores brede online udvalg af 3 sæson soveposer – I hvert fald er vi sikker på at der er en til netop dine krav og forventninger.
Uanset om du søger en sovepose der sidder tæt, er ekstra lang eller har indbygget myggenet, så er vi klar til at sende dig din nye lækre 3 sæson sovepose. Husk at der er flere ting du bør overveje når du skal vælge sovepose.

En af de vigtigste ting er naturligvis, hvor skal du bruge den. Er det i telt, campingvogn eller direkte under åben himmel. Ligeledes hvilken temperatur du vil udsætte soveposen for. Det er vigtigt ikke at tage en der er for varm om sommeren, eller for kold om vinteren. Har du brug for hjælp til at vælge din nye sovepose, er du altid velkommen til at kontakte os. Husk at beskrive hvor du skal benytte soveposen henne inden du sender os mailen.