Down 350 Sovepose

Down 350 Sovepose

JR Gear

1700.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

JR Gear Helium 350 er en let tre-sæsons sovepose med fyld af 600+ fillpower andedun. Soveposens vægt er 750 gram hvoraf dunfyldet udgør de 350 gram. Komfort temperatur på 7 grader for kvinder og 2 grader for mænd.

Har du behov for en lidt lunere sovepose er Helium 350 er et solidt valg til vandreturen i for- og efterår. Med kun 750 gram på vægten, er det ikke soveposen som tynger i rygsækken.

JR Gear har forsynet Helium soveposerne med et par lækre detaljer som gør den praktiske brug endnu bedre. På undersiden er soveposen forsynet med en kort "lomme" midt på som sikrer at man ikke glider af liggeunderlaget. I særdeleshed relevant hvis du sover i hængekøje eller bare sover uroligt. Indvendig på brystet er posen forsynet med en lille varmekrave over brystet som holder varmen nede i posen. Praktiske detaljer som øger brugsglæden væsentligt.

Soveposen er foret med 350 gram kvalitets 90/10 andedun med en fillpower på 600+ som kombineret med let inder og yderstof giver et stærkt forhold mellem vægt og varme. 

Vi anbefaler at du anvender en lagenpose i silke (lettest og mest åndbar) eller microfiber (billigere og mere slidstærkt) for at skåne soveposen mod smuds og slidtage. 

Helium 350 er forsynet med en dobbeltrettet lynlås som går helt ned midt på skinnebenet så der effektivt kan luftes ud på de varme sommeraftener. Hætten er naturligvis udstyret med snor så den kan snøres helt til og holde varmen godt inde hvis temperaturen pludselig falder under det forventede niveau.

Den lette kompressionspakpose er syet med dobbelt krave så den først og fremmest er nem at få soveposen ned i. Dernæst kan den så yderligere komprimeres til nærmest ingenting.

 

Mål og vægt:

Total vægt: 800 gram inkl. pakposen

Indvendig længde: 210 cm

Indvendig bredde: 88 cm

Pakposens størrelse: 25 cm x 15 cm

 

EN13537 soveposenorm:

Comfort temperatur: +7 gr C

Transition temperatur: +2 gr C

Risk temperatur: -12 gr C

 

Definitioner:

Comfort temperatur: Laveste temperatur en standard kvinde under standard betingelser, kan ligge afslappet på ryggen med armene langs siden i soveposen, og ikke føle sig kold.

Transition temperatur: Laveste temperatur en standard mand under standard betingelser, kan ligge krøbet sammen i soveposen, og ikke føle sig kold.

Risk temperatur: Laveste temperatur en standard kvinde under standard betingelser, kan ligge i soveposen, og kun have risiko for forfrysninger og hypotermi, men ikke vil dø af kulden.

Andre der købte denne, købte også