Outdoorpro har lige det grej du står og mangler

Soveposer & liggeunderlag

Her finder du hele vores brede sortiment i soveposer, liggeunderlag, madrasser og luftmadrasser.
Fælles for alle vores produkter er at de er nøje udvalgt, for at sikre høj kvalitet. Under hvert produkt, finder du beskrivelse, anvendelsesmulighed og i de fleste tilfælde videoer omkring produkterne.
Noget af det vigtigste i friluftslivet er helt klart den gode nattesøvn, der sikre at vi igen har krafter til yde det optimale igen.
Kategorien er i konstant udvikling og vil løbende blive opdateret.

Læs gode råd om valg af underlag og sovepose her.


Carinthia Tropen Sovepose Olive

Carinthia Tropen Sovepose Olive

Carinthia Tropen Sovepose Sand

Carinthia Tropen Sovepose Sand

12%
Carinthia Survival One Sovepose
17%
Carinthia Eagle Sovepose, Sand
17%
Carinthia Defence 4 Sovepose

Carinthia Defence 4 Sovepose

Carinthia Defence 1 Sovepose

Carinthia Defence 1 Sovepose

Soveposer & liggeunderlag købes online her

Der er flere ting der er vigtige for at du kan få en god nattesøvn.
Vi har forsøgt at samle lidt råd du kan benytte dig af når du skal vælge den helt rigtige løsning.

Vores produkter kan bruges til flere forskellige situationer, det første du derfor skal gøre er at finde ud af hvad du skal bruge.
Har du behov for et liggeunderlag eller en luftmadras, skal det være ekstra tykt eller meget nemt at transportere?
Som udgangspunkt vil vi normalt anbefale liggeunderlag, såfremt det er på længere rejse hvor der skal transporteres meget udstyr til fods - Eller hvor mobilitet er vigtigt og stadig med mulighed for at ligge komfortabelt om natten.
Er plads ikke et problem og betyder det ikke noget at du pakker 2-500 gram mere, så får du en mere komfortabel nattesøvn med en luftmadras.
Dertil findes en række af vores produkter fra EXPED som er en kombination af de bedste verdner. Komforten ved en luftmadras og slidstyrkerken og vægten fra liggeunderlag. Du kan derfor sagtens få en luftmadras/liggeunderlag, hvor komforten er helt i top og vægten helt i bund.

Fælles for eks. vores EXPED underlag, er at de i udviklingen har haft høj fokus på kvalitet, funktionalitet og ikke mindst at de skal være super komfortable, hvilket er lykkes. Husk altid at måle hvor høj du er, da du skal vælge liggeunderlag, luftmadras og sovepose efter længden. 

Køb liggeunderlag online, det er nemt og enkelt.

Hos OutdoorPro.dk vil vi rigtig gerne gøre det så nemt og bekvemt som overhovedet muligt.
Netop derfor har vi samlet en kategori netop til formålet, så du nemt kan finde hvad du søger - Har du uddybende spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

På rigtig mange af vores liggeunderlag, har vi lagt en tilhørende video. Disse videoer beskriver mange af de fordele og egenskaber som EXPED liggeunderlag har. Dette håber vi, kan hjælpe dig til at vælge hvilket liggeunderlag du står og mangler.

Køb EXPED hos OutdoorPro.dk

Det er nemt at handle online hos OutdoorPro.dk.
Find blot dine ønskede produkter, tilføj dem i kurven og vælg hvilken leveringsform der passer dig bedst. Herefter sender vi selvfølgelig dine nye produkter til dig, så er du klar til flere eventyr i den skønne natur!