Soveposer & Liggeunderlag

Her finder du hele vores brede sortiment i soveposer.
Vores produkter og mærker er nøje udvalgt  for at sikre høj kvalitet og bredt udvalg så du altid kan finde det du har behov for. Under hvert produkt, finder du beskrivelse, anvendelsesmulighed og i de fleste tilfælde videoer omkring produkterne - Og skulle du blive det mindste i tvivl, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Siden vi stiftede OutdoorPro.dk, har vi løbende tilføjet nye mærker og det er slående så meget der er sket på det få år. Faktisk er kombinationen af fyld og luft blevet så udviklet at et liggeunderlag på 5-7 cm giver rigtig god komfort, men stadig fylder minimalt. Det har aldrig været mere behageligt og let at overnatte i naturen.

Et godt underlag gør naturligvis ikke det hele - Det er mindst lige så vigtigt at have en god sovepose, der passer til de klima du skal overnatte i. Du kan derfor let vælge om du vil se alle vores vintersoveposer, sommersoveposer eller endda 3 sæson soveposer, når du søger efter ny sovepose online hos OutdoorPro.dk.

Noget af det vigtigste i friluftslivet er helt klart den gode nattesøvn, der sikre at vi igen har kræfter til yde det optimale igen og holde en god energi, og undgå unødvendige fejl pga. udmattelse.

Vi tilbyder dig udstyret til at få en god nat, eventyret må du selv stå for :-)

Liner Polycotton

Liner Polycotton

Carinthia

Soveposer & liggeunderlag købes online her

Der er flere ting der er vigtige for at du kan få en god nattesøvn.
Vi har forsøgt at samle lidt råd du kan benytte dig af når du skal vælge den helt rigtige løsning.

Vores produkter kan bruges til flere forskellige situationer, det første du derfor skal gøre er at finde ud af hvad du skal bruge.
Har du behov for et liggeunderlag eller en luftmadras, skal det være ekstra tykt eller meget nemt at transportere?
Som udgangspunkt vil vi normalt anbefale liggeunderlag, såfremt det er på længere rejse hvor der skal transporteres meget udstyr til fods - Eller hvor mobilitet er vigtigt og stadig med mulighed for at ligge komfortabelt om natten. Især Klymit designer helt fantastiske liggeunderlag med høj komfort og lav vægt.
Er plads ikke et problem og betyder det ikke noget at du pakker 2-500 gram mere, så får du en mere komfortabel nattesøvn med en luftmadras.
Dertil findes en række af produkter fra EXPED, Sea to Summit og Klymit,  som er en kombination af de bedste verdner. Komforten ved en luftmadras og slidstyrkerken og vægten fra liggeunderlag. Du kan derfor sagtens få en luftmadras/liggeunderlag, hvor komforten er helt i top og vægten helt i bund.

Fælles for eks. vores EXPED underlag, er at de i udviklingen har haft høj fokus på kvalitet, funktionalitet og ikke mindst at de skal være super komfortable, hvilket er lykkes. Husk altid at måle hvor høj du er, da du skal vælge liggeunderlag, luftmadras og sovepose efter længden. 

Køb liggeunderlag online, det er nemt og enkelt.

Hos OutdoorPro.dk vil vi rigtig gerne gøre det så nemt og bekvemt som overhovedet muligt.
Netop derfor har vi samlet en kategori netop til formålet, så du nemt kan finde hvad du søger - Har du uddybende spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

På rigtig mange af vores liggeunderlag, har vi lagt en tilhørende video. Disse videoer beskriver mange af de fordele og egenskaber som EXPED liggeunderlag har. Dette håber vi, kan hjælpe dig til at vælge hvilket liggeunderlag du står og mangler.

Køb EXPED hos OutdoorPro.dk

Det er nemt at handle online hos OutdoorPro.dk.
Find blot dine ønskede produkter, tilføj dem i kurven og vælg hvilken leveringsform der passer dig bedst. Herefter sender vi selvfølgelig dine nye produkter til dig, så er du klar til flere eventyr i den skønne natur! EXPED er en af vores absolut bedst sælgende mærker, når vi snakker luftmadrasser. Den høje komfort, slidstyrke og design gør dem perfekte til overnatning i naturen også i flere dage af gangen. Faktisk har flere modeller indbygget pumpe, eller kan pumpes op lyn hurtigt med en EXPED pumpe.

Klymit liggeunderlag - Det perfekte valg

Når du skal på længere ture eller gerne vil rejse så let som muligt, har Klymit de helt rigtige liggeunderlag til dig. Naturligvis har Klymit også større underlag, men faktisk er de alle med ret lav vægt og har en helt fantastisk egenskab til at holde på luften så den ikke flytter sig når du sidder eller ligger på dit liggeunderlag.
Hertil skal naturligvis nævnes at kombinationen af luft og fyld, bestem ikke gør noget dårligt for isoleringsevnen og komforten. Tværtimod får du med Klymit liggeunderlag en perfekt balance mellem komfort, slidstyrke og vægt.