Bivvi Bag Olive
Bivvi Bag Olive

Bivvi Bag Olive

Snugpak

825,00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Vandtæt, vindtæt, kompakt og let sovepose fra Snugpak

Denne Bivvi-sovepose, som har en lille volumen og er exceptionelt let, kan bruges som det absolutte minimum til at sove ude i det fri om sommeren, eller bruges i samspil med et sovesystem og en luftmadras til planlagte lejrture året rundt.

Vandsøjletrykket på over 5000mm garanterer vand- og vindtæt holdbarhed, som skaber et lukket mikroklima der øger fugtigheden og fastholder kropstemperaturen ved at beskytte imod tab af varme ved fordampning eller konvektion. Denne sovepose anvender Snugpaks stof Paratex Dry, som er åndbart og tillader indelukket fugt at slippe ud fra mikroklimaet - så du holdes varm, tør og komfortabel. 

Soveposen kan foldes eller pakkes meget kompakt i dit andet outdoor-udstyr - med eller uden en normal sovepose - og er det ideelle valg til udendørs udflugter, bushcraft eller til at overleve nødsituationer.

Højdepunkter

  • Helt vandtæt takket være vandsøjletrykket på over 5000mm 
  • PVC-tapede syninger (vinyltapet syning)
  • Mumieformet
  • Forsynet med dens egen stofpose

Specifikationer

Vægt: 300g
Stof: Paratex Dry 100 % nylon

Læs vores oversigt over de forskellige stoffer i Snugpaks produkter her.

Mål på soveposen:

Total længde: 230cm
Bredde ved skulderne: 88cm
Bredde i bunden: 65cm
Sammenrullet i pakkeposen ca. 13cm x 10cm

Bemærk: Snugpak Bivvi-dækket har en solid ydre belægning, og selvom den er designet til at være åndbar, kan der ikke slippe luft nok igennem til at opretholde ånding. For at forhindre kvælning må du ikke forsegle soveposen fuldstændig.

Relaterede produkter til Bivvi Bag Olive