Wolverine

WE'RE NOT GOOD BECAUSE WE'RE OLD

WE'RE OLD BECAUSE WE STAYED GOOD

Sådan lyder mottoet fra amerikanske Wolverine, og der er noget om det. Wolverine har lavet støvler i den højeste kvalitet i over 135 år, både til arbejde, fritid, festlige anliggender og eventyr i naturen.

Med mange års erfaring og et fokus på komfort og design er Wolverine et oplagt valg, når du skal bruge godt kvalitetsudstyr til dine ture i det fri. Derfor indgår de selvfølgelig også i vores sortiment her hos OutdoorPro. Klik ned i bunden for at læse mere om Wolverine, og hvorfor det lige præcis er de støvler, som du har brug for!

10%
Wolverine Evans 1000 Mile Boot Brown Leather - outdoorpro.dk

Evans 1000 Mile Boot Brown Leather

Wolverine
15%
Wolverine I-90 Duraschocks Moc-Toe Tan-White - outdoorpro.dk

I-90 Duraschocks Moc-Toe Tan-White

Wolverine

Komfort, design og funktionalitet i ét

Når du skal bruge fornuftigt fodtøj, så er Wolverine et oplagt valg her hos os. Fodtøjet er håndlavet af specialuddannede skomagere i USA og er skabt til at yde en god komfort, selv når de bruges hårdt. Holdbarheden er også i top, fordi kvaliteten af materialer og design er udviklet over mange års erfaring, så du kan få det bedste produkt til dine fødder.

Fodtøj fra Wolverine er ikke kun funktionelt, for det er også støvler og sko, du nemt kan bruge til hverdag. Med et rustikt design vil de være en flot kontrast til hverdagens outfits, men ude i naturen på vandre- og overlevelsesture kommer de rigtig til deres ret.

Fodtøjet er skabt med øje for både komfort, design og funktionalitet, så du får fodtøj, du kan regne med. Derfor har vi selvfølgelig også gode støvler, sko og andre smarte produkter hos OutdoorPro.

Wolverine har mange år i branchen

Historien for Wolveringe begyndte tilbage i 1883 i den amerikanske by Rockford i Michigan, USA, hvor Wolverine oprindeligt blev lanceret. Hvad der startede som et lille lædergarveri hos G.A. Krause skulle hurtigt vokse sig stort med produktion af støvler og andet udstyr i læder.

I begyndelsen producerede Wolverine særligt støvler til jernbanearbejderne, der dengang havde travlt med at lægge skinner på tværs af USA. I 1903 sender fabrikken mere end 300 par støvler afsted om dagen, og samme år fik de elektricitet på fabrikken i Rockford, hvor de stadig har hjemme i dag.

Indtil 1914 eksisterede Wolverine som et relativt ukendt brand, der leverede støvler til arbejderne. I 1914 lancerer de dog en helt ny støvle, der ændrer deres brand for altid. Støvlen var langt forud for sin tid både i forhold til kvaliteten, holdbarheden i længden og komforten, og den blev meget populær.

Gå 1000 mil i dine Wolverine

Serien fra 1914 kaldes i dag for 1000 Mile Boot, og det er selve udgangspunktet for hele Wolverines succes - særligt i byggeindustrien, men også blandt almindelige mennesker.

Støvlerne hed 1000 Mile Boot, fordi de lovede at kunne holde til 1000 mils brug. Arbejderne valgte de komfortable og holdbare støvler i hestelæder til, og siden har mange andre forbrugere valgt det nu anerkendte brand, når de skal bruge nye støvler og fodtøj, der kan klare at blive brugt.

Holdbarhed er Wolverines kendetegn, for deres fodtøj og andre produkter er skabt til at holde til selv intens og hård brug.

Oveni er komforten et andet vigtigt element, for det sikrer, at fodtøjet føles behageligt - selv ved lang tids brug. Derfor blev Wolverine udbredt blandt mange almindelige mennesker, der søgte godt fodtøj til brug på arbejde eller til oplevelser i det fri.

Succesen tager fart

Først i 1991 tager det dog for alvor fart med brandets genkendelighed, og i 2012 kom der helt nye kollektioner i brandets portefølje.

I 1990’erne udkom de første mere modeorienterede kollektioner fra Wolverine. Fodtøjet var moderne i sit design, men de havde samtidigt en ekstra god komfort, der gjorde dem tiltrækkende. Stødpuder i fodtøjet reducerede belastningen på fødderne og kroppen generelt, mens designet var moderne og gennemført.

Siden da har Wolverine sendt flere flotte kollektioner på markedet med flotte og praktiske støvler til både mænd og kvinder, hvor både design, komfort og kvalitet går op i en højere enhed.

I dag laver Wolverine sko og støvler til alt fra byggearbejdere og militæret til ganske almindelige udendørsentusiaster, der ønsker et godt fodtøj, der kan holde i mange år.

Wolverine er kendt for at have forstået, hvordan godt fodtøj ikke kun skal se lækkert ud, men også byde på behagelig komfort, når dine fødder kun fortjener det bedste.

Derfor skal du vælge et par Wolverine

Wolverine er en succeshistorie, der starter småt, men efter mange år i dag er et af de mest kendte producenter af godt kvalitetsfodtøj. I USA er arbejdsstøvlerne så udbredte, at mere end halvdelen af alle amerikanske håndværkere har et par Wolverine på fødderne. Du kan derfor følge trop og vælge det amerikanske brand til.

Med et par gode støvler eller sko fra Wolverine får du en stilren støvle, der er praktisk til udendørslivet, men også fint kan bruges til hverdag. Kig endelig vores udvalg igennem, for der er noget for enhver smag.

Ved brug vil læderet, som Wolverine støvler og sko er fremstillet i, langsomt tilpasse sig din fod ved hjælp af fodens eget tryk og varme. Derfor vil dine Wolverines med tiden blive endnu mere komfortable og tilpasset netop dig og dine fødder.

Som en god vin bliver dine Wolverine kun bedre med alderen, og du kan finde mange gode modeller til både mænd og kvinder hos os.

Fordele ved fodtøj fra Wolverine

Støvler og sko fra Wolverine er letgenkendelige med deres rå og robuste udtryk. De er derfor gode til både jeans til hverdag og outdoorlivet, hvis du ønsker godt kvalitetsfodtøj, du kan bruge overalt. Der er dog også andre gode fordele ved et par solide støvler eller sko fra Wolverine.

Vandtæt membran

I alle støvler og sko er der en særlig udviklet vandtæt membran. Du undgår derfor at få kolde og våde fødder i regn- og snevejr, fordi dine fødder er beskyttede mod vand. Oveni er membranen åndbar og derfor i stand til at transportere fugt og varme væk fra dine fødder, så de holdes behageligt tempererede.

Skridsikker bund

Der er ingen risiko for at støde på underlag, du ikke kan bruge dine Wolverines til at vandre på. Med en skridsikker ydersål i gummi er det nemt at stå fast på alle former for underlag. Den skridsikre bund er en fordel, hvis du har brug for pålideligt fodtøj til alle former for underlag, du kan støde på til både hverdag og i fritiden.

Sådan vedligeholder du dine produkter fra Wolverine

Hvis du vil have den fulde fornøjelse af dit fodtøj, så bør du også vedligeholde det korrekt. Heldigvis er Wolverine kendt for at bruge gode og solide kvalitetsmaterialer, hvor særligt læder er en vigtig del af produktionen af deres støvler og sko.

Læder vedligeholdes bedst, hvis du husker at smøre det ind i læderfedt eller -olie og pudse dem. Det sikrer, at læderet ikke tørrer ud og mister sin integritet. Vil du derfor have det fulde udbytte ud af dine Wolverine, så anbefaler vi, at du tager et kig på vores plejeprodukter til læder og fodtøj generelt.

Wolverine har selv lavet en række plejeprodukter direkte målrettet deres støvler og sko, så du kan få produkter særligt udviklet til dit fodtøj. Vi har selvfølgelig deres egne produkter til sko og fodtøj generelt på lager, hvis du ønsker det bedste produkt til vedligeholdelse af læderet. Læs også endelig vores guide til ordentligt vedligehold af dine støvler.

Køb dine Wolverines hos OutdoorPro.dk

Har du udset dig et par rå og håndlavede støvler eller sko i læder fra Wolverine, så finder du dem her hos os. Vi har et bredt sortiment af forskellige modeller, så der er noget at vælge mellem fra det anerkendte brand.

Har du brug for hjælp til at finde det perfekte par sko eller støvler, så er vores kundeservice altid parat til at guide og vejlede dig i købet. Vi har et godt indblik i modellerne, så du kan få svar på dine spørgsmål.

Med et par Wolverine går du aldrig galt i byen. Du kan forcere hverdagens strabadser og naturens udfordringer let og bekvemt med godt håndlavet fodtøj fra det kendte amerikanske brand.