Dame Strømper & Sokker

Vi ved i OutdoorPro.dk, hvor vigtige dine strømper og sokker er for at få den helt rigtige oplevelse i naturen. Det handler om pasform, kvalitetsmaterialer og godt design. Du finder hos os et stort udvalg af kvalitetsmærker, som du kan læse mere om når du klikker videre til det enkelte produkt. Du kan både få langskaftede og kortskaftede strømper og sokker, alt efter dit behov. Hos OutdoorPro.dk gør vi en dyd ud af at oplyse dig så meget om produktet som muligt, så du får de bedste forudsætninger for at vælge de sokker eller strømper der passer bedst til dig. Da vi forhandler både tykke og tynde strømper, kan du klare vandreturen hele året rundt, og i alt slags vejr. Vil du forkæle dine fødder på din rejse ud i naturen, så har OutdoorPro.dk noget til alle slags fødder.

10%
TEKO eco Hike Exodus Merino Hiking Socks

Køb varme strømper og sokker online hos OutdoorPro.dk

Hos OutdoorPro.dk vil vi gerne være med til at passe på dine fødder, og sørge for at de kommer godt igennem alt salgs vejr. Vi har sokker der egner sig til skituren, da de holder fødderne varme, og strømper der kan absorbere sved når du tager dig en løbetur på en varm sommerdag. Vi gør os umage for altid at gøre dig tilfreds når du handler hos OutdoorPro.dk, så derfor er vi meget omhyggelige når vi udvælger de produkter vi forhandler her på hjemmesiden. Du kan blandt andet finde kendte mærker som Sealskinz, der er vindtætte og giver støtte til de steder på foden som er udsat for mest pres. De fås i mange smarte farver og designs, så du let kan smide vandreskoene og stadig føle dig godt tilpas.

Sokker og strømper til den kvalitetsbeviste kvinde

Er du en af de mange aktive kvinder, som værdsætter funktionelle strømper af den rigtige kvalitet, og vil du gerne undgå ømme fødder og vabler, så brug din tid på OutdoorPro.dk’s sortiment, og sikr dig strømper og sokker som holder i mange år. Strømperne og sokkerne som du finder her på siden er din ven i nød, når du skal ud og prøve grænser af, eller løbe din faste tur gennem skoven en søndag morgen. Vi ved alle hvor vigtigt det er, at dine fødder trives, og hvor meget en vabel kan ødelægge din aktivitet når du er ude. Derfor anbefaler vi altid at prioritere sokker og strømper af god kvalitet. Det kan være med til at forbedre både din præstation og din oplevelse i kanoen, på løjperne, og mod børnene i en sneboldkamp.

Strømper til løb og trekking

Hvis du ofte er ude at løbe, eller du nyder en god trekkingtur, så er det i særdeleshed vigtigt, at du ikke nedprioriterer strømper som en mindre detalje. Der er nemlig mange, som undervurderer strømpernes vigtighed, og derfor får vabler og andet ubehag under eksempelvis løbeturen. Det samme gør sig gældende for en vandretur, men det er vigtigt at huske på, at gode strømper ligeledes kræver gode støvler eller gode løbesko, før du får det optimale ud af dem.

De fleste trekking- og løbestrømper er foret med merinould, der sikrer dine fødder en yderst komfortabel løbe- eller vandretur. En trekkingtur kan være lang, og det tager oftest lang tid, så strømperne er derfor også designet herefter. De er som regel designet til at kunne klare samtlige vejrforhold, hvorfor de fleste også er vind- og vandtætte. Hvis du ønsker dig et par løbestrømper, der også opfylder disse krav, er det naturligvis også en mulighed.

Strømper designet til snowboard og ski

Ski og snowboard er to discipliner, som vi danskere beskæftiger os en hel del med. Mange begiver sig ud på årlige skiferier med familien, nogen alene, men uafhængigt af, om du er alene eller med familien, så er det rette udstyr vigtigt for, at din tur bliver en succes.

Skistrømper er designede til at kunne nå hele vejen op til dine knæ, så der ikke er en kant, der irriterer dig ved støvlen. Snowboardstrømpen har også den samme form og længde, som skistrømperne har. Hos OutdoorPro.dk har vi samlet et sortiment af alt det bedste inden for snowboard- og skistrømper, så du er garanteret en fantastisk tur ud på pisten.

Du kan undgå våde fødder

Du er cyklet på arbejde, men det regner, og dine sko er nu våde. Men er dine fødder også det? Ikke hvis du er iført et par vandtætte sokker. Vandtætte sokker holder nemlig dine fødder helt tørre. Myter har påstået, at vandtætte sokker derimod ikke er åndbare, men de myter er fortid. Vandtætte sokker er i dag af så høj kvalitet, at stort set alle er 100% åndbare.

Hos OutdoorPro.dk tilbyder vi eksempelvis Ultralite Bamboo Sock fra DexShell, som er fremstillet af materialer, der gør sokken helt vandtæt og slidstærk. Sokken er meget let, og den er specifikt designet til, at du kan benytte den i dagligdagen, enten på arbejde eller til havearbejde på en regnvejrsdag, hvor dine sko er gennemblødte.