LifeSystems

LifeSystems er anerkendt og med god grund, for deres førstehjælpspakker, der med deres høje kvalitet og holdbarhed har sat en høj standard for sikkerhedsudstyr.
Vil du sikre dig at have godkendt og gennemtestet førstehjælpsudstyr med i felten, vandreturen, sportsevent eller blot i hverdagen, kan du ikke gå uden om LifeSystems.
Ud over deres førstehjælptasker, er de også kendt for deres klortabletter, overlevelsesudstyr og ikke mindst deres overlevelsesposer.
Som LifeSystems forhandler i Danmark, er vi selvfølgelig stolte af at vise vores brede sortiment her. 

Mere information om LifeSystems

LifeSystems har en række produkter, til at sikre overlevelse i nødsituationer.
Se gerne en samlet oversigt over alle vores sikkerhed og overlevelsesprodukter her 

Husk altid at undersøge hvilke sikkerhedsudstyr der kræves/kan være en god ide at have med på din rejse.
Hos OutdoorPro.dk har vi sammensat et bredt sortiment fra LifeSystems, er der produkter du mangler, som ikke er oprettet er du altid velkommen til at kontakte os direkte på info@outdoorpro.dk

Udover det nævnte produkter i toppen, er de ofså kendt for deres stormtændstikker, vandrensningstabletter i tabletform og deres simple men meget effektive fløjter.

Der er mange råd til nødsituationer, og vi kan umuligt hjælpe dig med dem alle, men vi kan sikre os at du har muligheden for at forberede dig så godt som muligt med LifeSystems produkter.
Sikre dig altid, at du kan være synlig i ethvert tarræn, at du kan sikre din egen overlevelse i kolde områder, undgå at få infektioner og sikre at et redningshold kan finde dig.

Undersøg derfor godt hvilke situationer du kan komme ud for, og sikre dig korrekt udstyr inden afrejse.
Vi anbefaler ligeledes at alle deltagerne på rejser gennemgår førstehjælpskursus inden afgang, dette sikre en generel forståelse for redning, samt giver en rutine der kan sikre at vi ikke tager forkerte beslutninger.
Husk også at have de nødvendige telefonnumre pg adresser på læger og sygehuse langs ruten - Så der nemt kan søges hjælp, hvis uheldet er ude.

Drøft også hvem der skal have den primære førstehjælpstaske fra LifeSystems med i rygsækken, og sikre jer at personen gennemgår tasken og den nødvendige uddannelse inden afrejse (På længere rejser).

Ofte kan et førstehjælpskursus være nok på mindre ture eller hvor der er nem adgang til lægehjælp.

OutdoorPro.dk forhandler LifeSystems i Danmark.