Tasmanian Tiger

Tasmanian Tiger er et topprofessionelt tysk firma, der leverer militærudstyr i høj kvalitet. Det gør de i tæt samarbejde med moderselskabet Tatonka, som i mange år har produceret outdoorprodukter. Tasmanian Tigers produkter er derfor også velegnede til brug for outdoorentusiaster.

Til trods for deres unge alder, så harTasmanian Tiger låst sig lynhurtigt fast på militærmarkedet, og det er med god grund. Kvaliteten og prisen hænger godt sammen, og alle produkter gennemgår en utrolig høj kvalitetskontrol med serienummer i alle produkter, så du er sikret varer af sublim kvalitet.

Gå enhver opgave og mission imøde med Tasmanian Tiger - udstyret vil ikke skuffe! Du kan læse mere om Tasmanian Tiger her, og se en video der viser deres produkter.

SR38 Olive
Tasmanian Tiger SR25 Olive - outdoorpro.dk

Tysk kvalitet og fleksibilitet

Tasmanian Tiger er egentlig relativt nye på militærmarkedet. Firmaet er også bedre kendt som Tatonka, som i mange år har produceret kvalitetsprodukter efter høje standarder. Tatonka er et stort tysk outdoormærke med egne designere, ingeniører og særlige specialister, samt egen produktion og testanlæg. Netop derfor havde Tasmanian Tiger alle forudsætningerne for at kunne levere gennemtestet udstyr allerede dag et - og det er præcist hvad Tasmanian Tiger har gjort. Hvert et trin i fremstillingsprocessen kan hurtigt omstilles ned i de mindste detaljer, og netop derfor ser vi en af de højest mulige kvaliteter på markedet.

Hos OutdoorPro.dk har det været en selvfølge at vi naturligvis vil tilbyde Tasmanian Tiger til vore kunder. Derfor har vi naturligvis sikret en nem og flydende bestilling af netop Tasmanian Tiger. Alle produkterne er samlet her, så du som kunde har et nemt og hurtigt overblik over det enorme sortiment fra producenten.

Udstyr til militær taktisk brug

Alle produkter fra Tasmanian Tiger er testet - uden undtagelse - inden de forlader fabrikken. Kvaliteten er sikret ved gennemgående kvalitetskontroller, lige fra indkøb af materialer og frem til produktion, pakning og forsendelse. På den måde kan du være sikker på, at Tasmanian Tigers produkter overholder alle internationale standarder.

Det er vigtigt for teamet bag Tasmanian Tiger, at de leverer udstyr i sublim kvalitet, da de naturligvis ved, at militærfolk aldrig går på kompromis med udstyr. Netop derfor får hvert produkt sit helt eget og unikke serienummer, som gemmes i Tasmanian Tigers database. På den måde kan de nemt rette op på problemer, tjekke dit produkt og tilgå systemet og hele produktionen. Dette understreger blot deres omhyggelighed og kvalitetskontrol.

Tasmanian Tiger har allerede nu gjort sig særlig bemærket på deres rygsække til forskellige anvendelser. Uanset om det er individuelle kombinationer på mission i flere måneder, rygsæk til snigskytter med quick release, store rygsække til transport eller rygsæk til daglig brug, har Tasmanian Tiger helt klart noget af markedest bedste!

Tasmanian Tiger stopper naturligvis ikke ved rygsække. De stræber efter konstant udvikling af eksisterende og nye produkter. Derfor er deres vision også helt klar og uden kompromis: at tilbyde kompromisløst udstyr nu og i fremtiden. Oplev selv hvor gode produkterne er, ved at købe Tasmasnian Tiger hos OutdoorPro.dk!

Tasmanian Tiger - et passende navn

Den tasmanske tiger (eller pungulv) var det største kødædende dyr på det australske kontinent. Dyret var nogenlunde på størrelse med en almindelig ulv, og har fået dets navn takket være dets kamuflerende striper. Pungulven var en en jager, som ikke var særlig hurtig, men ekstremt udholdende. Den sneg sig op på sit bytte om natten, og jagtede det indtil det faldt om af udmattelse. Udstyret med et sæt skarpe tænder, og en mund der kunne åbne sig 180 grader, viste dyret ingen nåde mod sit bytte.

Siden 1930'erne har den tasmanske tiger været erklæret uddød fra det australske kontinent og Tasmanien. Ifølge rygter, røverhistorier og andre fortællinger lever dyret endnu, men der har ikke været nogle bekræftede tilfælde siden '30erne. Med udgangspunkt i den mystiske legende om dyret har Tasmanian Tiger adopteret netop de egenskaber de ønsker i produkterne. Der er tale om evnen til at ville overleve, jagtinstinktet, den perfekte kamuflage, snuheden, styrken og udholdenhed. Altsammen noget du vil se i deres produkter.

 

Se en video om Tasmanian Tiger