Tasmanian Tiger

Tasmanian Tiger leverer militærudstyr i høj kvalitet takket være deres tætte samarbejde med moderselskabet Tatonka, som i mange år har produceret outdoorprodukter.
Tasmanian Tiger har slået sig lynhurtigt fast på militærmarkedet og det er med god grund. Kvaliteten og pris hænger godt sammen, og alle produkter gennemgår en utrolig høj egenkontrol med serienummer i alle produkter.

Gå enhver opgave og mission imøde med Tasmanian Tiger, udstyret vil ikke skuffe.
Læs mere og se video om Tasmanian Tiger her. 

Leg Base Sort

Leg Base Sort

Tasmanian Tiger
Tactical Belt Sort

Tactical Belt Sort

Tasmanian Tiger
Equipment Belt Inner

Equipment Belt Inner

Tasmanian Tiger

Mere information om Tasmanian Tiger

Tasmanian Tiger

Tasmanian Tiger er egentlig relativt nye på militærmarkedet. Faktisk er firmaet bedre kendt som Tatonka, som i mange år har produceret kvalitetsprodukter efter høje standarder.
Tatonka er et stort tysk outdoormærke, med egne designere, ingeniører og særlige specialister, samt egen produktion og testanlæg. Netop derfor har Tasmanian Tiger alle forudsætninger for at leverer gennemtestet udstyr allerede dag et - Og det er præcist hvad Tasmanian Tiger har.
Hvert et trin i fremstillingsprocessen kan ændres i den mindste detalje og netop derfor ser vi en af de højest mulige kvaliteter på markedet.

Tasmanian Tiger militærudstyr kan købes online.

Hos OutdoorPro.dk har det været en selvfølge at vi naturligvis vil tilbyde Tasmanian Tiger til vore kunder. Derfor har vi naturligvis sikret en nem og flydende bestilling af netop Tasmanian Tiger.

Alle produkterne er samlet i denne kategori, så du som kunde har et nemt og hurtigt overblik over det enorme sortiment.

Udstyr til militær taktisk brug

Lige fra indkøb af materialer og frem til at produktet pakkes ned og klar til forsendelse er der kvalitetskontrol i overensstemmelse med internationale standarder. Alle produkter fra Tasmanian Tiger er testet - uden undtagelse - inden de forlader frabrikken.
Det er vigtigt for teamet bag Tasmanian Tiger at de leverer udstyr, som er klar til brug, da de naturligvis ved at militærfolk aldrig går på kompromis med udstyr der ikke virker, eller ikke er optimalt.
Netop derfår, får hvert produkt sit helt eget og unikke serienummer, som gemmes i deres database. På den måde kan de tilgå systemet og hele produktionen. Hvilket blot understreger deres omhyggelighed, og egen kvalitet.

Tasmanian Tiger har allerede nu mærket sig særligt på deres rygsække til forksellige anvendelse. Uanset om det er individuelle kombinationer på mission i flere måneder, rygsæk til snigskytter med quick release, store rygsække til transport eller rygsæk til daglig brug har Tasmanian Tiger helt klar noget af markedest bedste.

Tasmanian Tiger stopper naturligvis ikke der. De stræber efter konstant udvikling af eksisterende og nye produkter. Derfor er deres vision også helt klar og uden kompromis. At tilbyde kompromisløst udstyr nu og i fremtiden. 

Køb Tasmasnian Tiger hos OutdoorPro.dk - Allerede i dag.

Danmarks største online udvalg. 

Hos OutdoorPro.dk finder du nok Danmarks største udvalg af Tasmanian Tiger, med 2-3 dages levering på alle lagervare.
Tasmanian Tiger kan derfor nemt og enkelt købes online, bestil blot de ønskede produkter og vi pakker og sender til dig. 

Tasmanian Tiger - Et passende navn

Faktisk var den Tamanske tiger den første kødædende pungdyr på det australske kontinent. Ikke større end en lille uld, og med sin stribede pels, som tjente som camouflage.
Ingen tvivl om at dyret var et rovdyr. Faktisk ikke særlig hurtig, men yderst udholdende og fulgte sit bytte om natten indtil byttet blev så udmattet og den tasmanske tiger kunne dræbe det.
Den tasmanske tiger kunne faktisk åbne munden i 180 grader - et frygtindgydende syn. Desværre uddøde dyret på det australske kontinent i 1930'erne, hvor de sidste arter levede på øen Tasmanien.

I 1966 åbnede et stort fristed for at give arten en mulighed for overlevelse og et tilflugtsted, simpelthen for at bevare arten. Ingen set Tasmanian tiger siden, men en del mennesker tror at den har overlevet, og simpelthen undsluppet opdagelse.

I denne mystiske legende om Tasmanian Tiger, finder producenten Tasmanian Tiger, netop de egenskaber de ønsker i produkterne. Even til at ville overleve, jagt instinkt, perfekt camouflage, klogskab, styrke og udholdenhed.
Derfor blev navnet Tasmanian Tiger

Tasmanian Tiger er nu et mærke der er velkendt for at producere udstyr til militær og politi med taktisk formål. Faktisk på blot 6 år, har Tasmanian Tiger etableret sig som en af de øverste leverandører af professionelt udstyr. 

 

 

Se en video om Tasmanian Tiger