Muurikka

Finske Muurikka laver grill og madlavningsudstyr til turen og hjemmebrug.

Er du typen der elsker at lave mad, om det er på grillen, panden eller inde ved bordet. Ja så har Muurikka det helt rigtige til dig.
Med deres serie af pander og gryder kan du lave alt lige fra et spegleæg helt over til den store forkromet paella. 
Men er du mere til smoked beef eller grillet lækker bøf over det helt rigtige træflis, så har de det også fra Muurikka, da de laver poser af træflis. 

Mere information om Muurikka

Muurikka Ltd er en finsk virksomhed som fremstiller køkkengrej og udendørs madlavning produkter. Så du kan udvikle din mad og den kan blive endu bedre.

Opa Ltd blev grundlagt i 1926 i byen Mikkeli og er det ældste Skandinaviske selskab med speciale i rustfrit stål køkkengrej produkter. Hvor i 2007 slog de sig sammen med Muurikka, og blev til det vi kender som det stærke finske madlavning mærker Muurikka.
I 2016 kom også Tundra Grill produkter under samme mærke som i dag udgør Muurikka brand.

Ryeovn til de pro og hjemmet

Original Muurikka El-Ryger Ovn er konstrueret og udtænkt af virksomheden Opa Ltd i midten af 1990'erne og fremstillet siden 1999.
Den nye generation af Muurikka El-Ryger Ovn PRO som kommer i to modeller, er med nogle ekstra funktioner som er tilgængelige for alle.

 

Vores sortiment omfatter en høj kvalitet af stål kedler, kasseroller og belagte potter og pander.
Madlavning har taget mange gamle traditioner ind ingen, som brug af damp, grødomslag og gulv pander. Alt dette kan findes i flere forskellige størrelser.

Køkkenet er et sted hvor man kroner maden, om det er ude eller inde, så er den blevet en frirum for mange da de hurtig kan lave en kaffe pot over gas eller åben ild. Så om du vil lave simple ting vi normalt har en maskine til så passer udstyret fra Muurikka til en portion, samt hverdagsbrug, kaffe, te eller gløgg.