1-2 personers telte

Skal du overnatte i naturen, skal du naturligvis have et godt telt med. Uanset om du skal overnatte alene i teltet eller 2, så finder du dit næste telt online hos OutdoorPro.dk. Vi har samlet alle vores lækre 1 personers telte og 2 personers telte lige her, så du let kan holde overblikket når du skal vælge dit nye mobile hjem, som skal danne rammerne om de hyggelige aftener i naturen på camping, vandreturen, cykelturen eller måske vildmands turen i de norske fjelde.

Uanset dit behov til komfort, design og funktionalitet til dit næste 1-2 personers telt, finder du det helt sikkert online her.

1-2 personers telte

De fleste af vores 1 personers telte og 2 personers telte er utrolig hurtige at slå op og pakke sammen. Ligeledes er kvaliteten naturligvis i top, hvilket ofte betyder særdeles højt vandsøjletryk, så du kan sove tørt hele natten, selvom vejret viser sig fra sin værste side.
Når du kigger efter et 1-2 personers telt, er mulighederne virkelig mange. Netop derfor har vi udvalgt en række af de bedste fra Tatonka, Wechsel og Nordpol. Fælles for dem alle er kvaliteten, komforten og ofte en lav vægt.
Nordpol laver utrolig slidstærke telte, til ekstra skarpe priser. Faktisk anbefaler vi ofte Nordpol til nybegynder, hvor man ikke er 100% sikker på, om udelivet er det helt rigtige.
Både Tatonka og  Wechsel er tyske producenter i den absolut bedste kvalitet, og du kan derfor trygt ligge dig til at sove, når du har slået dit telt op og indrettet det som du gerne vil. Hos OutdoorPro.dk elsker vi at overnatte i telte. Der er ikke meget der slår en hyggelig sommeraften med mad over gasbrænderen, lys i falgermus lygterne og et spild kort i et svagt oplyst telt.

Vælg det rigtige telt

Når du kigger dig om efter et 1 personers telt eller 2 personers telt, er det naturligvis vigtigt at vide hvad du skal kigge efter. Der er forskel på et telt til festivalen og et til en hård vinter i nord Norge. Hos OutdoorPro.dk har vi et bredt online udvalg, der gør at du kan finde telte til begge dele. Husk at pris og kvalitet ofte går hånd i hånd. Især ved telte ses det ofte i detaljerne.
Det er ikke kun nok at oversejlet, har et højt vandsøjle tryk, hvis stængerne, snørre og hullerne ikke er designet til at holde til kraftige vinde.
Er du det mindste i tvivl om valget af dit næste telt, så tøv aldrig med at kontakte os.