Carinthia Observer Plus - front side
Carinthia Observer Plus - Outdoorpro.dk
Carinthia Observer Plus - Outdoorpro.dk
Carinthia Observer Plus - Outdoorpro.dk
Carinthia Observer Plus - Outdoorpro.dk
Carinthia Observer Plus - Outdoorpro.dk
Carinthia Observer Plus - Outdoorpro.dk

Observer Plus

Carinthia

6999.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Fantastisk og let bivvi fra Carinthia, god til jagt og udflugter

Observer Plus: den perfekte bivvi bag med selvstående dobbeltpæle. 2 teltpæle danner en lille kuppel over dit hoved, som giver dig rum nok til at du kan håndtere en riffel eller et andet stykke udstyr. Bivvi baggen skråner ned fra skulderen til fodenden, så der ikke dannes lige linjer, der er nemme at spotte.

Den L-formede åbning gør det nemt og behageligt at komme ind og ud af bivvien, og så kan åbningen nemt lukkes med 2 lynlåse. Alle lynlåse er beskyttet med en specielt designet stormflap, så forenden har et synsfelt på 180°, som kan lukkes fuldstændigt hvis vejret er dårligt. Hvis du lukker for, kan du stadig bruge din riffel eller dit teleskop igennem et lille observationshul. Både observationshullet og indgangen er udstyret med et myggenet. Der er 5 løkker på bagsiden, så dit liggeunderlag kan holdes på plads.

Bivvy bags

En bivvi kan være nødvendig, hvis du ikke kan finde et sted til et telt, hvis du er tvunget til at måtte sove udendørs, eller hvis du bare ikke har lyst til at bære et telt med dig rundt. Det betyder, at en bivvi kan være essentiel for din komfort i det fri, og kan hjælpe med at sikre din overlevelse! Carinthia bruger kun det bedste materiale på markedet: GORE-TEX® Gas Permeable Technology er et unikt trelagslaminat, som er helt vandtæt og ekstremt åndbart. Modsat GORE-TEX® Membrane, som bruges i tøj, så er GORE-TEX® Gas Permeable Technology luftgennemtrængelig. Som et resultat, så kan Carinthias bivvi bags lukkes helt af, hvilket giver den absolut bedste vejrbeskyttelse, samtidig med at give dig god komfort.

Materiale og specifikationer

Trelags GORE-TEX® laminering
Yderstof: 100% PA 6.6
Funktionelle lag: ePTFE baseret membran
Bundforing: 100% PA 6.6
Mål: 240 / 104 / 75 cm
Pakkestørrelse: 35 x 12 cm
Vægt: 1.750 g

Er du interesseret i vores andre Carinthia produkter, så klik her og se vores udvalg.

Relaterede produkter til Observer Plus

Andre der købte denne, købte også