Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Hygiejne, Sikkerhed & Nødhjælp

Kommer du ud i en nødsituation er det vigtigt du ved hvor dit udstyr er henne og hvordan du skal benytte det. 
Ligeledes er det en god ide at tilpasse det til de omgivelser du befinder dig i. Husk altid, at være forberedt på enhver nødsituation, når du befinder dig i naturen.
Vi har samlet forskellige artikler vi mener er meget relevant, når du begiver dig afsted, uanset om det er på rejser over længere tid og afstande  eller det er for en enkelt overnatning.
Læs mere om nødsituationer her 


Mere information om Hygiejne, Sikkerhed & Nødhjælp

Husk altid at tænke de scenarier du kan komme ud for på din kommende rejse eller oplevelse.
Naturen er fantastisk og virkelig skøn at befinde sig i, men den er utrolig barsk hvis man kommer galt afsted. Heldigvis er der en række ting du kan forberede dig på inden afrejse, samt afhjælpe allerede fra dag 1.
Vi har forsøgt at lave et par råd du kan tænke over og benytte.

LifeSystems

 

  1. Undgå så vidt muligt at fjerne hår på rejsen. Da barbering åbner op får hårsækkene og lader dem stå ubeskyttet mod bakterier.
  2. Husk altid et myggenet, da myg kan give dige ubehagelige sygedomme og kløe. Om dagen er det en fordel med creme der holder dem væk fra den nøgne hud. Hvis muligt - undgå helt nøgen hud i områder med mange myg.
  3. Samarbejd om tingene med dine rejsevenner, og tænkt tingene igennem inden udførsle. Det virker basalt, men laver du noget dumt og hovedløst på en bjergskråning, kan det have katastrofale følger.
  4. Få nok at drikke, evt. med et drikkesystem eller dunk.
  5. Få sover om natten og brug lidt ekstra penge på et godt liggeunderlag eller luftmadras. Det er beviseligt at du laver færre fejl når du er udhvilet. Se evt. vores underlag fra bl.a. EXPED.
  6. Husk at få noget at spise løbende, samt at holde dig ren i det omfang det er muligt. Renlighed er ikke kun godt for at undgå bakterier, men også rent psykologisk.
  7. Sikre at du har nødhjælpspakker i mere end en ryksæk, såfremt den skulle gå tabt, eller på anden måde blive ødelagt. På den måde mindsker du denne risiko. Kontroller ligeledes at din nødhjælpspakke indeholder alt det nædvendige og det virker optimalt. Vær sikker på du kan være synlig i en nødsituation. Det er ikke altid muligt at lave bål og benytte dig af røg eller ild. Lys fra en lygte, knæklys eller lign. samt kombination af lyd fra en f.eks. en fløjte.
  8. Sikre dig altid korrekt påklædning, samt udstyr så som, lommelygte og kniv.

LifeSystems