Body Glide - For Her Travel 22 gram

Body Glide - For Her Travel 22 gram

Body Glide®

109.00 DKK

Leveringstid: 1-3 hverdage

Body Glide - For Her Travel 22 gram.

FOR HER, Denne stick er rig på A -, B- og E vitaminer til at fremme en sund hud og er derfor også ideel til tør, revnet eller sensetiv hud. Sticken indeholder Kokos og Mandel olier for at tilføre fugte og beskytte huden. Kokos Olie er kendt for sine fugtbevarende egenskaber, som fremmer hudens hydrering og lindrer hudirritation. Mandel Olie er kendt for at hjælpe med at bevare fugtniveauet i huden, uden at blokere porerne så huden stadig kan ånde.
Mange bruger denne stick mellem lårene, ved bh stropperne og i kanten ved sportsBHén. 

Body Glide FOR HER er en tynd balm som danner en barriere mellem beklædning og hud som på udsatte steder mindsker risikoen for gnavsår og vabler.

Body Glide er produceret med naturlige plantebaserede ingredienser, som tillader huden at ånde og svede. Sticken er den meget let at påføre på huden, så den beskyttes mod gnidning, slid, gnavesår og friktion fra beklædning eller udstyr.

Body Glide salven er vand- og svedresistent, så den bliver på det påførte sted ved langvarig og højintens aktivitet.

Så hvis du ind imellem får slidsår på udsatte steder når du løber eller vandrer eller svømmer, så ved du også at du ofte mister opmærksomhed fra oplevelsen af turen. Og dit fokus næsten kun er på det ømme sted som opstår ved friktionene mellem huden og tøjet eller skoene.

FOR HER travel på 22 gram er altid god at have i tasken, så du altid har den med på tur også på ferie. Hvis dit tøj sko eller rygsæk begynder at irritere huden kan du starks påføre sticken, samt kan denne stick også anvendes af børn.


Anbefalet brug:

Påfør salven før du tager tøj på, på intakt hud før eller under aktivitet. Bodyglide vaskes let af med almindelig bodyshampoo.

Specifikationer:

Body Glide FOR HER findes også i en 10 g Stick (Pocket size) og 42 g stick (Regular size) 

Salven er ikke våd/fugtig.

Salven er ikke olieret.

Salven smidter ikke af på beklædning og er langtidsholdbar.

Salven indeholder ingen petroleum lanolin og mineraleolier (der kan ødelægge beklædning og er usundt for huden).

Salven er parabener fri og allergenfri.

Salven er sved- og vandresistent.

Salven er neopren sikker og dermed super relevat for triatleter og OW svømmere.

Størrelse: 22gram

Kan bruges af børn


Ingredienser:


Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Ozokerite Wax, Glyceryl Behenate, Stearyl Alcohol, Allantoin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopherol (Vitamin E), Vitamin F (Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate)

 

 

Andre der købte denne, købte også