Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)

Duffelbags

Duffelbag er en alsidig taske.
En duffelbag er velegnet til mange formål. De er ofte brugt til transportering af udstyr, træningstøj, sportstøj, weekendturen og rejsen. Faktisk er egenskaberne ved en duffelbag at de findes i alle størrelser og farver.
En duffelbag er i sin enkelthed blot en taske med et stort rummeligt rum og kan bæres som en almindelig sportstaske, men kan også bæres på ryggen.
Alle bør bestemt have denne universelle taske. Læs mere om duffelbags her

Mere information om Duffelbags

Hvorfor en daypack?

Det er vores helt klare mening at alle bør have en duffelbag. Det er en super anvendelig taske i hverdagen, rejsen eller sport. Ja faktisk blot hvis du har behov for transport af udstyr, beklædning eller andet grej.
En duffelbag er designet med et stort rummeligt rum og findes i forskellige størrelser, alt efter behov. Desuden kan den bæres som sportstaske over skulderen, i håndtag eller på ryggen. Enkelte duffelbags kan endda kobles ekstra tasker på takket være MOLLE system. Bl.a. Active Leisure tilbyder duffelbags der kan det.

Hvilken duffelbag skal jeg vælge?

Duffelbags er som skrevet meget alsidige. Derfor kan du også nemt vælge, da mange af dem primært adskiller sig for rummets størrelse. Der er dog alligevel en del der kan adskille modeller og mærker fra hinanden. Som nævnt, kan der være mulighed for at koble ekstra tasker på, vha. MOLLE systemet, eller måske du ønsker en der er særlig robust og vandtæt fra tyske Tatonka, eller måske blot en duffelbag der er virkelig nem at medbringe på rejsen som kan pakkes totalt sammen.
Tatonka, Active Leisure er rigtig gode bud, uanset om dine krav er tårn høje eller du blot ønsker en top lækker duffelbag til dit sportstøj. Tjek også gerne vores Douchebag the affair pitch, hvis du ønsker en virkelig lækker og moderne taske til weekendturen.
Undersøg gerne hvilken model der passer til netop dine behov, ved at klikke rundt i alle vores duffelbags. Er du det mindste i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har duffelbags til enhver, og de kan købes online hos OutdoorPro.dk