Dame Jakker

Her hos OutdoorPro.dk har vi et stort og bredt udvalg af overtøj til damer, som er helt perfekte til udendørs brug. Hvis du leder efter overtøj, som egner sig godt til outdoor-livet, er du landet det helt rette sted. Vores sortiment indeholder kvalitetsovertøj til damer, som både er praktisk og smart. Her på siden finder du blandt andet jakker og overtøj i woolshell serien fra ACLIMA, vandtætte bukser fra Lundhags og en masse andet overtøj så du kan nyde udendørslivet uden at komme til at fryse.


MIG 4.0 Jacket - Black fra Carinthia - front køb den hos Outdoorpro.dk

MIG 4.0 Jacket - Black

Carinthia
MIG 4.0 Jacket - Olive fra Carinthia - front køb den hos Outdoorpro.dk

MIG 4.0 Jacket - Olive

Carinthia
ACLIMA Woolshell Jacket w/hood woman - outdoorpro.dk - front

ACLIMA Woolshell Jacket With Hood Woman Black

ACLIMA
ACLIMA Hotwool Unisex Jacket Olive

ACLIMA Hotwool Jacket Unisex Olive 230g

ACLIMA
Aclima ACLIMA Hotwool Jacket Women Black Damson 400g - outdoorpro.dk

ACLIMA Hotwool Jacket Women Black Damson 400g

ACLIMA
ACLIMA Hotwool Light 230g Unisex Jacket

ACLIMA Hotwool Jacket Unisex Black 230g

ACLIMA

Overtøj lavet specielt med omtanke på udendørslivet

Det overtøj til damer, som du finder her på siden, er produceret med særlig omtanke på at blive brugt i forbindelse med outdoor-livet. Derfor er vores jakker praktiske - og de kan holde dig varm og tør i stort set al slags vejr. Vores sortiment af overtøj og jakker er primært lavet til udendørs brug, men på grund af jakkernes høje kvalitet er de også oplagte at bruge i forbindelse med sport, som dyrkes udendørs.

Praktiske jakker, som samtidig er smarte

Vores woolshell jakker er lavet med henblik på både at være praktiske, sporty og varme, hvorfor de egner sig helt perfekt til udendørs aktiviteter. Jakkerne er ikke kun praktiske, de er samtidig alle holdt i et smart, tidløst design såsom denne ACLIMA woolshell jakke. Jakken er lavet af uldfleece af højeste kvalitet i det fineste 300 grams merinould. Udvendigt er jakken forstærket med polyester, således at den er slidstærk og praktisk. Derudover er jakken enormt fleksibel, så den er behagelig at have på, når man er aktiv udendørs. Dette gør også, at jakken er idéel til udendørs træning på de kolde dage.
En praktisk jakke til udendørs brug behøver langt fra at være ucharmerende at se på, og her på siden finder du således jakker, som både er en fryd for øjet, praktiske og behagelige at have på.

Overtøj, som kan tilpasses efter behov, formål og årstider

Flere af vores jakker er multifunktionelle, idet de kan bruges som både yder- og underlag. På den måde har du mulighed for at tilpasse dit overtøj efter vind og vejr. Netop derfor er det overtøj, som du finder her på siden helt idéelt som et basiselement i din “udendørs garderobe”. Skal du trekke i de norske fjelde eller campere i skoven? Så kan vores jakker være blandt dine bedste rejsekompagnoner, idet de kan bruges både som mellemlag på de kolde dage, mens de i løbet af forår og sommer er ideelle som eneste ydre beklædning.