5-8 personers telte

Kvalitets telte - hvad sikrer den høje kvalitet?

Når I skal på campingferie eller eventyr i naturen, er et godt telt et must. Hos Outdoorpro.dk finder du kvalitets telte, som du kan købe online og få sendt direkte hjem til dig.
For at finde et godt telt skal du være opmærksom på teltets opbygning, materiale og evne til at holde vand og vind ude. Hvis du vil vide mere om, hvilke specifikationer kvalitets telte har, kan du læse mere længere nede på siden.

Mere information om 5-8 personers telte

Et godt kvalitets telt har først og fremmest en sublim evne til at sky vand. Når du kigger efter et kvalitets telte, skal du kigge efter teltets “vandsøjle tryk”. Jo højere vandsøjle tryk et telt har, desto bedre er teltet til at holde vandet væk fra inderdugen. De fleste telte hos Outdoorpro.dk har et vandsøjle tryk mellem 8000-10000, hvilket kan holde selv den værste byge væk.

Overvej teltets opbygning

Et godt telt er praktisk indrettet for at sikre, at man kan opholde sig i teltet morgen, middag og aften - og spise alle måltider i ly med god albuerum. Sørg for at undersøge, i hvilke situationer I har brug for at opholde jer i teltet, og find et telt, der har en opbygning, som passer til jeres behov.

Hos Outdoorpro.dk finder du kvalitets telte med forskellig opbygning. Nogle telte har indgang for enden af teltet, og andre telte har indgang på den ene af teltets langsider. En indgang på teltets langside kan være praktisk, hvis I er en familie, der skal på campingferie hjemme eller i udlandet. Denne indgang tillader, at flere kan gå ind i teltet og få adgang til forskellige kabiner.

Slip for frustrationer - køb telte online

At købe telte online kan spare dig for mange frustrationer og unødvendige overvejelser, da du har de kolde facts linet op. Skal man købe telt i den fysiske butik, kan det hurtigt blive varmt at gå ind og ud af teltene - her ender det ofte med, at man bliver træt og døsig og ikke kan bedømme teltets egentlige funktion ordentligt på grund af de ikke-naturlige omgivelser. Køb telte online, det gør nemmere at sammenligne flere teltes egenskaber. Hos Outdoorpro.dk har vi lynhurtig levering, og det gør, at du kan have teltet i hus selv, hvis du bestiller et par dage før afrejse.

Praktiske funktioner sikrer teltets levetid

Rent praktisk, er det nemmest med et telt i en naturfarve - brun eller grøn. Undgå at købe et sort telt, da det hurtigt bliver overophedet, så snart solen titter frem. Mørkegrønne eller brune telte skjuler mudder eller skidt, og samtidig optager de ikke solens varme på samme måde, som sorte materialer gør.

Husk også, at gode kvalitets telte har stænger i rustfrie materialer. Rustfrie stænger gør teltets levetid længere, da stængernes bæreevne ikke forringes af en smule fugt. Både stænger og pløkker er enkeltstående elementer, hvis funktion skal være i top, når du endelig skal bruge teltet, og derfor er det for eksempel et must med rustfrie aluminiumsstænger.