Wiley X

Kvalitet og Wiley X briller er to ting der går hånd i hånd. Ofte kan vi definere et brand ud fra de mennesker der benytter produktet hver dag. Når soldater står ansigt til ansigt med fjender, motorcyklister i høj hastighed og ekstreme skisports udøvere på off pister – Så er det helt naturligt at Wiley X er et kvalitetsmærke. Når håndværkeren, soldaten, sportsmanden og eventyreren stoler på Wiley X sætter det høje krav til firmaet bag – og det både kan og vil de leve op til.
Når du køber Wiley X briller, kan du derfor være sikker på god pasform, kvalitet i top og slidstyrke der sætter nye standarder for sikkerhedsbriller, skibriller, skydebriller og fragmentationsbriller.
Grundlagt af en krigsveteran for mere end 30 år siden, for at beskytte politi og amerikanske soldater.

Wiley X Durtac

Wiley X Durtac

Wiley X
Wiley X APX SmartTouch

Mere information om Wiley X

Uanset om du er på jagt efter skudsikre briller eller moderne solbriller til udelivet, så finder du det helt sikkert online hos OutdoorPro.dk. Wiley X er startet helt tilbage i 1986, og havde til formål at producere skudsikre briller til taktiske enheder, primært i USA. I dag betragtes Wiley X af mange, som toppen af poppen og det brede sortiment appellere til enhver der skal på eventyr i naturen.
Faktisk er solbriller fra Wiley X et super godt produkt. Mange af de minimumskrav der sættes internationalt for beskyttelsesbriller, vælger Wiley X gang på gang at overgå, for at give den bedste beskyttelse. Solbriller fra Wiley X er genialt, uanset om du skal bruge det par briller til vandreturen, klatring, cykel eller blot til hverdagens arbejde som håndværker, så har Wiley X de helt rigtige solbriller. Ofte medfølger der flere forskellige typer glas, så du let kan skifte alt efter vejret og opgaven.
Pasformen på Wiley X er naturligvis vigtigt. Fragmentationsbriller og andre beskyttelsesbriller skal sidde tæt og godt på kroppen, så du kan holde fokus på opgaven og ikke konstant skal skubbe dine priller på plads. Derfor tilbyder Wiley X helt unikt design, der passer til formen på hovedet, og har forskellige små detaljer der hjælper Wiley X brillerne til at blive siddende og holde en høj komfort.
Klik dig gerne igennem vores online Wiley X sortiment hos OutdoorPro.dk og bliv inspireret inden dit køb. Vi har angivet de forskellige godkendelser og UV beskyttelser på hver enkelt brille.