Herre Uld T-shirt

Uld er et af de absolut bedste naturprodukter til beklædning. T-shirts i LightWool er lavet af blød og let merinould, der er meget behagelig at iføre sig. Merinouldens naturlige egenskaber gør, at du holder dig både velisoleret og godt ventileret på en og samme tid. Herre t-shirts i merinould fås som LightWool eller WoolNet, og kradser ikke. Der er mange forskellige designs og farver at vælge imellem. Fælles for OutdoorPros t-shirts i uld er deres flotte pasform, gode komfort og mange alsidige anvendelsesmuligheder. Læs mere om merinoulden her.

Mere information om Herre Uld T-shirt

Outdoor t-shirts i uld til aktive mænd

Herre t-shirts i uld er designet i mange forskellige flotte modeller med super god komfort. Når du vælger en kvalitets t-shirt af merinould får du en meget behagelig uldshirt fremstillet med flade syninger, der ikke generer huden det mindste, når du er aktiv i din hverdag eller i dit fritidsliv. Uldens naturlige egenskaber virker isolerende og hjælper kroppen med at holde en god, stabil kernetemperatur. 

T-shirts af merinould er produceret af et fantastisk let materiale, der gør dem meget behagelige og anvendelige, både til hverdagsbrug, outdooraktiviteter  og sport. Opholder du dig meget udendørs, i naturen, er det vigtigt at være klædt på efter vejr og vind. T-shirts af LightWool eller WoolNet virker isolerende og giver dig god ventilation, og kan derfor anvendes året rundt. Enten som eneste lag, når det er varmt, eller som inderste lag, når det er køligt eller koldt. 

På varme dage virker ulden kølende, mens du på de kolde dage vil have gavn af uldens evne til at holde dig varm. Om det er sommer eller vinter, om du har et højt eller varierende aktivitetsniveau, så vil uld t-shirten medvirke til, at du føler dig tør og veltempereret. Merinoulden holder dig nemlig varm, også ved skiftende temperaturforhold og varierende aktivitetsniveauer.

T-shirts i uld behøver ikke vaskes i samme omfang som t-shirts af andre materialer. Ulden tager nemlig ikke imod fugt og lugt i samme grad. Mange gange vil du kunne nøjes med at lufte dit uldtøj i stedet for at vaske det. Når dine uld t-shirts trænger til vask, skal du huske, at uldtøj skal vaskes på vaskemaskinens uldprogram, med sæbe egnet til uldtøj. Læs vores vaskeanvisninger til uldtøj her.

Herre t-shirts i uld, der isolerer og ventilerer

OutdoorPros herre t-shirts af uld er lavet af let og komfortabel LightWool eller WoolNet. LightWool består af 100% merinould, og fås i forskellige flotte designs og farver. Du kan anvende t-shirts af merinould som base layer til sport, outdoor eller hverdag. Du kan vælge mellem t-shirt-modeller med crew neck, v-udskæring eller knapper i halsåbningen, der giver dig mulighed for at øge ventilationen. Der er t-shirts i uld til mange formål, og til hver en smag.

WoolNet er et materiale, der særligt effektivt transporterer fugt væk fra kroppen. Den særlige net-struktur i WoolNet virker både isolerende og lader dig komme af med overskydende varme og fugt, ved hjælp af særlige luftlommer. WoolNet er et  meget åndbart materiale, med særligt kølende effekt på varme dage ved høj aktivitet. WoolNet t-shirts er velegnede ved outdoorliv med skisport, dykning, vandreture, intervaltræning og mountainbiking og meget mere.