Vi bygger om i dag. Beklager, hvis det roder :-)
ACLIMA Woolnet T-Shirt
ACLIMA Woolnet T-Shirt on person
Flemming Madsen
Kristian Lademann
Den er så lækker👌🏻
Flemming Søtherp
Perfekt underbeklædning til at have under andre uld produkter i denne kolde tid. man sveder ikke men holder varmen.

ACLIMA Woolnet T-Shirt Man Black

ACLIMA

5/5 stjerner ud af 3 kundeanmeldelser.

489.00 DKK

ACLIMA Woolnet T-Shirt Black

ACLIMA Woolnet T-Shirt er den kortærmede udgave af ACLIMA Woolnet Shirt Crew Neck og bruges ligeledes som bruges som inderste lag. ACLIMA Woolnet T-Shirt kan bruges hele året og er lavet af det fineste Merino uld. ACLIMA Woolnet T-Shirt's nettede design har en helt fantastisk evne til at transportere fugten fra kroppen. Som en anden egenskab isolerer ulden i sig selv, men også den specielle Woolnet struktur danner luftlommer som hjælper med dette de koldeste dage. 

På de varme dage har denne Woolnet struktur derimod en kølende effekt fordi kroppen lettere ånder gennem nettet. Ved skulderen og under armene er trøjen fremstillet således det er behageligt at bære rygsæk . Generelt så kan man sige at trøjen ånder når du arbejder og isolerer når du slapper af. Uld har desuden den fantastiske egenskab at den ikke tager i mod kroppens svedlugt som andet materiale. ACLIMA Woolnet T-Shirt tilbyder den bedste kombination af ventilation og isolering der overhovedet er mulig. Den åbne Woolnet struktur betyder sved kan undslippe men krop opvarmede luft kan bevares ved siden af ​​huden.
ACLIMA Woolnet T-Shirt er deel til brug under forskellige grader af aktivitet på alle tider af året, især når du er tilbøjelig til at svede en masse under aktivitet og derefter stoppe og hvile, såsom under interval træning eller vandre tur.  

ACLIMA Woolnet T-Shirt er designet og fremstillet i Norge.

Farve: Sort

Kan bruges til stort set alt, bl.a. vandreture, skisport, cykling, dykning mm.

Se mange flere ACLIMA woolnet produkter her

Relaterede produkter til ACLIMA Woolnet T-Shirt Man Black

Andre der købte denne, købte også